2777
2789
عنوان

امروز رفتم ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 2726 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب منم همينو گقت البته وروجك من دستاش بين پاش بود و فقط وقتي پشتش را مي كرد دستهاش را مياورد بالا😂 ...

نکبت دکتره ازش پرسیدم جنسیت معلوم نیست گفت چرا دو گزینه یا دختره یا پسر گفتم عهههه من فکر کردم گزینه سوم باشه 😠😠😠واقعا واسم فرق نداره چون بچه اولمه سلامتیش مهمه اما خب دوسدارم بدونم چیه ک ب اسمش صداش کنم همش بهش میگم نی نی جون یا کوشولو 😧

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
نکبت دکتره ازش پرسیدم جنسیت معلوم نیست گفت چرا دو گزینه یا دختره یا پسر گفتم عهههه من فکر کردم گزینه ...

من گفتم جنسيتش معلوم نيست گفت من ديگه حوصله سر و كله زدن با اين تخم جن را ندارم🙈😂

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
من گفتم جنسيتش معلوم نيست گفت من ديگه حوصله سر و كله زدن با اين تخم جن را ندارم🙈😂

خخخخخخ چه بی اعصاب بوده 😂😂😂 میگفتی توهین نکن بهش نیگاش کن بچم 100 گرمم نیست تورو ب این گندگی از پا انداخته 😂😂😂😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧