دلی زدم تو هم تو همین تاپیک درد و دل کن بنویس وقتی مشکلت حل شد بیا زیرش ریپلای بزن بگو دیدی شد :)))
از زبون خودم : 👇
میدونی من آدمیم که سر چیزای کوچیک دست به دعا میشم :) تا الان از خدا هرچی خواستم بهم داده بی برو برگشت همین الان تو همین تاپیک یه چیزی از خدا میخام من قراره یه جایی برم حالا فردا یا پس فرداش معلوم نیست همون جایی که میخام برم دعا میکنم با دل خوش برگشتم خونمون جوری برگردم که اشک تو چشام جمع شده باشه و بگم خدایا مرسی که از چاله ای به این بزرگی منو نجات دادی مرسی همین امشب این تاپیک و زدم که اگر با دل شاد برگشتم بیام زیر همین تاپیک بگم خدایا شکرت بلاخره شد نمازمو خوندم با خدا حرف زدم سجده کردم سمت قبله بهش گفتم رومو زمین ننداز سجده کردم سمتت رومو زمین ننداز جایی که دارم میرم یکاری کن با دل شاد برگردم همین الان سر نماز شبم همینی که دارم مینویسم و با گریه دارم مینویسم خدایا اگر ازم برگشتی یا نمیخای باهام حرف بزنی باشه عب ندارن ولی خوردم به بن بست هیچکس بجز تو نمیتونه کمکم کنه مشتی این ور و نگاه کن حال منو خوب کن بعد دو سال سختی کشیدن و رفتن تو چالش های مزخرف زندگی همین امشب ازت عاجزانه میخام التماست میکنم حداقل جای که میرم واسم اوکی باشه
بابت همه چی شکرت مرسی :)