maahhrrrooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 131 عنوان مورفولوژی پایین 113 بازدید | 23 پست سلام دوستان دکتر برای مورفولوژی پایین چی داده بهتون ؟؟من همسرم چیزای دیگش خوبه ازمایش اسپرم ژنتیک هم داده خوب بود ولی مورفولوژی پایینه 1403/07/24 | 22:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارممممم۱ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6540 چنده مورفولوژیش.دکترگفت بااین شرایط طببعی بلردارمیشی یانه؟ خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
maahhrrrooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 131 چنده مورفولوژیش.دکترگفت بااین شرایط طببعی بلردارمیشی یانه؟ مورفولوژیش دوتا مرکز ناباروری ازمایش داده به فاصله یکماه دوماه اولی ۱.۲بوده دومی۲حالا نمیدونم بخاطر دارو اومده بالا یا چون مرکز فرق کرده دکتر ارولوژی گفته مشکلی ندارید وضعیتت بد نیست
بهارممممم۱ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6540 مورفولوژیش دوتا مرکز ناباروری ازمایش داده به فاصله یکماه دوماه اولی ۱.۲بوده دومی۲حالا نمیدونم بخاطر ... اره دکترا گردن نمیگیرن ولی مورفولوژی دودرصد یعنی فقط دودرصد ساله شوهرمنم سه درصدهستش بااین تفاوت حرکت کلاس aصفرهستش خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
بهارممممم۱ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6540 مورفولوژیش دوتا مرکز ناباروری ازمایش داده به فاصله یکماه دوماه اولی ۱.۲بوده دومی۲حالا نمیدونم بخاطر ... ن دارو تاثیرداره خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
maahhrrrooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 131 اره دکترا گردن نمیگیرن ولی مورفولوژی دودرصد یعنی فقط دودرصد ساله شوهرمنم سه درصدهستش بااین تفاوت حرک ... نه مال من تعداد و تحرکش خوبه دکتر گفته زیاد بد نیست خودش تنها رفته دکتر اورولوژی سوال نکرده زیاد متاسفانهالبته تو ازمایش کلاس و اینا ننوشته نمیدونم چرا
maahhrrrooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 131 ن دارو تاثیرداره من بهش چیز خاصی هم نداده بودم چون هنو دکتر نرفته بود زینک و سلنیوم و ای و امکا ۳ و بادام درختی و کاسنی دادم میگن جوانه ماش برای تحرک خوبه
بهارممممم۱ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6540 نه مال من تعداد و تحرکش خوبه دکتر گفته زیاد بد نیست خودش تنها رفته دکتر اورولوژی سوال نکرده زیاد م ... چرا مینویسه زیادبد نیس یعنی ضعیفه دکترا الکی میگن.خاستی عکس ازمایشو بفرس بهت میگم خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
بهارممممم۱ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6540 شما دکتر مورفولوژی رو نگفت چیکار کنید ویتامین سی سلنیوم ویتامین ای عسل وخرما.ولی میخام ببرمش تهران دکتر بهترشده ولی ن اونقد خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
maahhrrrooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 131 ویتامین سی سلنیوم ویتامین ای عسل وخرما.ولی میخام ببرمش تهران دکتر بهترشده ولی ن اونقد فرستادم