2777
2789

تو محل کار، تو جلسات،... می بینمش، بهش تمایل دارم، ولی میدونم قرار نیست مال من باشه. جلوی چشممه ولی میدونم نمیتونم بهش برسم. همش منتظرم یه روز شیرینی بیاره و بگه شیرینی عقدمه، منتظرم یه روز ببینم که حلقه دستشه. چقدر سخته. چه روزهای سختی رو میگذرونم. واسه دشمنم هم این حال بد رو نمیخوام.  

خب ریسک کن و تو یک موقعیت علاقه نشون بده بهش منظورم چراغ سبزه میدونی ولی فقط یبار 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید اینقدر با تمام وجودم درکت کنم چراا غمی سوزناک تر از عشق نیست ..

بدتر اینکه اونم منو دوست داره ولی نمیخواد ازدواج کنه. خیلی بهم کمک کرده، برام دو بار کار پیدا کرده، قصد داره یه جای بهتر هم برام کار جور کنه، همه جوره کمکم کرده ولی ازدواج نه. مامانش میگه فقط باید فامیل بگیری سالها مقاومت کرده ولی این دفعه انگار داره کوتاه میاد. منو به اندازه کافی دوست نداشت و گر نه برام تلاش میکرد.

چرا وقتی دارم از درد یه دوست داشتن یه طرفه می میرم و می یام اینجا تا آروم بشم باید این تاپیک رو ببینم 😭😭😭ببین عزیزم من نمیدونم چی بگم واقعا فقط برات دعا می کنم

خب ریسک کن و تو یک موقعیت علاقه نشون بده بهش منظورم چراغ سبزه میدونی ولی فقط یبار

میدونه بابا اصلا خودش چند سال پیش بهم ابراز علاقه کرد و تا حدی با هم دوست بودیم و ارتباط عاطفی داشتیم. تو کار هم خیلی کمکم کرد و کار فعلی و قبلیم رو از اون دارم. ولی گفته بود هیچوقت نمیخواد ازدواج کنه به خاطر خانواده اش که میگن فقط فامیل. الانم انگار داره در برابر مادرش کوتاه میاد. منو به اندازه کافی دوست نداره و گر نه حتما جلوی مادرش می ایستاد. مگه عصر حجره؟  

چرا وقتی دارم از درد یه دوست داشتن یه طرفه می میرم و می یام اینجا تا آروم بشم باید این تاپیک رو ببین ...

دوست داشتن یک طرفه رو بیخیال شو عزیزم. دوست داشتن من دو طرفه هست و وضعم اینه، چه برسه به دوست داشتن یک طرفه.  

میدونه بابا اصلا خودش چند سال پیش بهم ابراز علاقه کرد و تا حدی با هم دوست بودیم و ارتباط عاطفی داشتی ...

چون نمیخواسته با شما ازدواج کنه اونجوری گفته که نمیذارن و فلان. مگه میشه پسری بخواد و نتونه؟ این نظر خودم نیست نظر روانشناساس که میخونم داستانهایی مثل مال شمارو

دلیلش رو بالاتر تو کامنتها نوشتم عزیزم.

عزمزمه پیامت رو خوندم اپا اگر بخوام صادقانه نظرم رو بگم اینه همیشه آدم ها اگر چیزی رو واقعا بخوان بدستش می یارن . بهاش رو هر چقدر سنگین هم می پذیرن

چون نمیخواسته با شما ازدواج کنه اونجوری گفته که نمیذارن و فلان. مگه میشه پسری بخواد و نتونه؟ این نظر ...

بله. اینم شانس منه. بعد از عمری کسی رو پیدا میکنی که همه خصوصیات مد نظرتو داره و در ضمن دوستت داره و قبولت داره و کمکت هم میکنه، ولی آخرش اینطوری میشه. انگار قسمت و سرنوشت وجود داره.

عزمزمه پیامت رو خوندم اپا اگر بخوام صادقانه نظرم رو بگم اینه همیشه آدم ها اگر چیزی رو واقعا بخوان بد ...

شانس منه. طرف در همه رفتارها و کارها و حتی کلامش دوست داشتن رو نشون میده ولی نمیاد بگیردت.  

عزمزمه پیامت رو خوندم اپا اگر بخوام صادقانه نظرم رو بگم اینه همیشه آدم ها اگر چیزی رو واقعا بخوان بد ...

مادرش ایلی هست و میگه خیلی دیکتاتوره و ازش میترسم. گفتم مگه هیولاست؟ گفت آره. دیگه چی میتونم بگم؟ حتی اگه واقعا بخواد منو بگیره هم من نمیتونم همچین خانواده و مادرشوهری رو قبول کنم.  

شانس منه. طرف در همه رفتارها و کارها و حتی کلامش دوست داشتن رو نشون میده ولی نمیاد بگیردت.

گفتم دیگه فقط تا همون حد دوست داره نه بیشتر. ۹۹ درصد مطمئنم که الکی گفته نمیذارن و فلان