2777
2789
عنوان

بابام فهمیدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5523 بازدید | 126 پست
شما که اینقدر می‌ترسی رل زدن و بیرون رفت واجب بود

همونوووو بگو 

اخع بابام وحشیع💔

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رلت چ نفهمه مجبورت کرده

امروز از صبح تپش داشتم نگرانم بود گفت تنها نرو

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
امروز از صبح تپش داشتم نگرانم بود گفت تنها نرو

تگ ام کن

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
آخه دختر خوب وقتی میگی بابام از اونا هست که سرمیبره و مریضه چرا با پسره راه می افتی توی خیابونبرو تو ...

امروز مجبور شدم 

به نظر من بگو اتفاقا عمه رو دیدم و می دونستم الان برای من حرف درمیاره. بگو یه عوضی چند صد متر دنبالم ...

اینو در مورد خواهرش بگم

باید فردا بیایین مجلس ختمم

کی میخواد بساط این ترس و لرزا تموم شهازین نسل به نسل بعداگر بدهبچتون رو متقاعد کنید تربیت کنیدبا کسی ...

بخدا خیلیییییی تنهام از ۶صبح تا ۱۱ شب تنهام تو خونه

کسیو ندارم و همزمان دارم خیانت جفتشونو تحمل میکنم 

منم آدمم نیار به حال خوب دارم خب

کی میخواد بساط این ترس و لرزا تموم شهازین نسل به نسل بعداگر بدهبچتون رو متقاعد کنید تربیت کنیدبا کسی ...

بخدا خیلیییییی تنهام از ۶صبح تا ۱۱ شب تنهام تو خونه

کسیو ندارم و همزمان دارم خیانت جفتشونو تحمل میکنم 

منم آدمم نیار به حال خوب دارم خب