2777
2789
عنوان

بابام فهمیدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5523 بازدید | 126 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رلت چ نفهمه مجبورت کرده

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
با ابروی پدر مادرتون بازی نکنید

اها

بعد مادرم با۶ـ۷ مرد خیانت میکنه

پدرم با زنای خراب

ابروشون نمیرع؟

من اولین بارع رفتم بیرون

و انتخاب خوبیع

رابطه ی سالمیه 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
مامان من روزی بفهمه من رل زدم میگه نذری میدم تااین حد خوشحال میشه😑

مامانم میدونع خب کامل در جریانه

بابا نه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
لااله الاالله چرا کاری میکنید که به اینجا یا خدایی نکرده بدتر از اینجا برسه؟😐

چون یه نیازه

ارع گفتم زنک نزنپیام ندعهمع چیرو دیلت زدمولی خب بابای منم مریضع یه خورده20سالع چی میشه اینستا داشته ...

آخه دختر خوب وقتی میگی بابام از اونا هست که سرمیبره و مریضه چرا با پسره راه می افتی توی خیابون

برو توی پارک چه جای دورافتاده

عزیزم گردن نگیر اول چیزی نگو بعد بابات اگه چیزی گفت بگو یه پسره ازم ادرس پرسید ،تو‌چه حالتی دیدتون؟

کنار هم میرفتیم ولی دست تو دست نبودیم

باید بگم کلا اشتباه دیدع اون من نبودم