2777
2789
عنوان

بابام فهمیدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5523 بازدید | 126 پست

اولن آروم باش و الکی استرس به خودت وارد نکن رفتی خونه خیلی ریلکس برخورد کن اصلا قبول نکن هرچی گفت به نظر من به مامانت قبل از اومدمت بگو البته اگه رابطتون خوبه و نمیره بزازه کف دست بابات بعدم عزیزم گناه کبیره نکردی 

اسی اگه پرسید با کی رفتی بگو تنها بودم دیدی میگه با یه پسر دیدنت اصلا کلا وجود پسره رو انکار کن بگو ...

مشکل اینه نمیخوام بگم اون خیابون رفتم خاک توسر من بدبخت

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام اومد تموم شد تگم کن بگو چی شداسترس گرفتم

اگه زندع موندم حتما

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خب الان اینجوری میکنی چهره ات مشخص میشه یه کاری کردیمطممئنم خانواده ات ببیننت متوجه میشنالان خونسرد ...

پس اروم شم میخواستم خودمو بزنم غش و ضعف دلش بسوزه

وگرنه با یه سیلیش ادم از هوش میره

فقط و فقط هاشا کن تنها بودم اصلا نگو کسی مزاحم شده نمیدونم داداش دوستم بوده ....

دقیقاااا

بزن زیرش بگو من اصلا با کسی نبودم شاید اصلا کسی از کنارم رد شده یعنی باید جلو رد شدن مردم هم بگیرم چ ...

پاک کردم

ولی قلبم تو حلقمه

اهابعد مادرم با۶ـ۷ مرد خیانت میکنهپدرم با زنای خرابابروشون نمیرع؟من اولین بارع رفتم بیرونو انتخاب خو ...

پدر مادرتون هر کاری میکنن دلیل بر این نیست که شما انجام بدین مگه هنر کردن 

هیچ پسری برای رابطه سالم دوست دختر نمیگیره جانم  

ارزش خودت در حدیه که پنهونی با یه آقا بری بیرون   بعدش از ترس پدرت تنت بلرزه ؟؟

والا این دفعه نه دفعه بعدی میفهمه بدبختیش میمونه برا تو   

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
بنظرم برو حموم تا ۱۲شب بره بخوابه تا فردا یه فکری میکنی😂

💔💔کتک با تن خیس

دردش بیشتره

بابا نترس یا بگو ادرس پرسید،یا بگو منو با کسی اشنباه گرفته بود،تو اینطوری استرس گرفتی که بدتر لو مید ...

من دارم رسماااا میمیرم

2 لیوان گلاب خوردم 2تا پرانول

اروم نشدم هنوز

بابات اگه واقعا بابای خوبی باشه همون موقع به عمت میگفت خواهر من به تو ربطی نداره بچه ی من کجا میره ب ...

هه

بابا؟

عمع بگه دخترتو بکش

سرمو میزارع رو سینم حتی بی دلیل

یا میتونی یکاری کنی به مامانت بگو امروز رفتم بیرون ی پسره ول نمی‌کرد عمه هم دیده

مامانم در جریانع ولی بابا نه

من دارم رسماااا میمیرم2 لیوان گلاب خوردم 2تا پرانولاروم نشدم هنوز

ببین چند تا کامنت گذاشتم نمیدونم خومدی یا نه،بگو ازم ادرس پرسید احتمال عکس و دوربینو بده،به طور کامل رد نکن که اصلا من نبودم،بعدم اسم عمتو نیار که بفهمه دیدیش،بذار ببین بابات چی میگه اول اون حرف بزنه بعد تو‌جواب بده

بابات باور کرده؟ یا شک داره؟

هنوز نیومده خونه نمیدونم ک💔