2777
2789
عنوان

بابام فهمیدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5523 بازدید | 126 پست
اهابعد مادرم با۶ـ۷ مرد خیانت میکنهپدرم با زنای خرابابروشون نمیرع؟من اولین بارع رفتم بیرونو انتخاب خو ...

میتونی با ابروشون بازی کنی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بگو اتفاقا عمه رو دیدم و می دونستم الان برای من حرف درمیاره. بگو یه عوضی چند صد متر دنبالم اومد و دید محل نمی‌دم گورشو گم کرد. ما دخترا چه بدبختیم که هم از غریبه باید بخوریم هم از آشنا. بعد هم گریه و اناق!

کی میخواد بساط این ترس و لرزا تموم شه

ازین نسل به نسل بعد

اگر بده

بچتون رو متقاعد کنید تربیت کنید

با کسی نباشن

اگر نتونستید 

پس اینقدر ترس و دلهره به جونشون نندازید

والا این   اسمش تربیت نیست

آروم باش استرس نگیر 

بگو داداش دوستم بوده یا نه بگو غریبه بوده همین شما که دست تو دست نبودین بگو بندازه خدا داشته راهشو میرفته

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

مامانم میدونع خب کامل در جریانهبابا نه

ببین مطمعنی عمت ازتون عکس نگرفته؟

اگه عکس نگرفته با مامانت هماهنگ شو بگید یه نفر مزاحمت شده. تو هم هی میگفتی دست از سرت برداره

بابات که اومد ریلکس باش. اگه سوال پرسید نترس. اگه به روت اورد که یکی تورو دیده بگو اهااااا همون مزاحمه رو میگه؟به مامان اتفاقا گفته بودم. بعد مامانت بگه که اره یکی مزاحمش شده بوده و...

بعد شروع کن گریه کردن و توپ رو بنداز زمین عمت. بگو بهم تهمت زده. دیده مزاحمم شدن ب جای اینکه بیاد کمکم کنه پشتم حرف دراورده و... 

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

وای دده

اصلا گردن نگیر بگو اشتباه دیده

بگو خب اگه منو دید صلاحمو میخواد میومد جلو چیزی بهم میگفت مگه عمم نیست با خودش نگفت پسر غریبه پیشش چیکار میکنه شاید مزاحمش شده

ایشالا چیزی نمیشه من بجات استرس گرفتم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
گوه خوره اشغالتو خیابونکنار هم ولی دست تو دست نبودیم

اگه دانشجویی بگو همکلاس دانشگاهمو اتفاقی دیدم یه مسیر کوتاهی رو هم قدم شدیم

اگه نه بگو اهان اون؟داداش فلانی بود(فلان دوستت که هوای همو دارین)و از قبل باهاش هماهنگ کن باز همون که اتفاقی دیدیم همو در حد سلام علیک و چند لحظه همقدمی

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

مامانم میدونع خب کامل در جریانهبابا نه

چیزی نمبشه نترس

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اصلا گردن نگیر زیر بار نرووو هر چی گفت بگو نه اشتباه دیده منم یه عمه ی گه خور دارم

دقیقا میخوام بگم من نبودم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خونسرد و حق به جانب رفتار کن

پس اروم شم

میخواستم خودمو بزنم غش و ضعف

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
همین الان زنگ بزن به دوستت بگو بابات زنگ زد بهش بگه با اون بودی اگر مادری پایه هم داره دوستت که چه ب ...

نهههه غیر ممکنه