2777
2789
عنوان

بابام فهمیدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5523 بازدید | 126 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان زنگ بزن به دوستت بگو بابات زنگ زد بهش بگه با اون بودی 

اگر مادری پایه هم داره دوستت که چه بهتر 

بگو با دوستم و مادرش بودیم، گردن نگیر اصلا، بگو ثابت کن 

پ یجوری رفتار کن که طلب کار بشی جای بدهکار 

اسی  اگه پرسید با کی رفتی بگو تنها بودم دیدی میگه با یه پسر دیدنت اصلا کلا وجود پسره رو انکار کن بگو‌ کی گفته پسر کنار من بود هر کیه بیار رو در کن من تف کنم تو صورتش تا پشت سر من چرت و پرت نگه شمشیر از رو ببند بگو خدا ذلیلشون کنه چرا میخوان منو پیش تو خراب کنن اخه مگه چیکارشون کردم

می‌ترسی چیعاون طفلی آبمیوه شربت گرف خوب شمهی ارومم میکرد جرش میدادم. که تقصیر توععواییییی😭

خب الان اینجوری میکنی چهره ات مشخص میشه یه کاری کردی

مطممئنم خانواده ات ببیننت متوجه میشن

الان خونسرد باش

باید مثل روزای قبل باشی

وگرنه رنگ رخساره خبر میدهد

میفهمن واقعا یه کاری کردی

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بگو مزاحم دنبالم افتاده بود با کسی نبودم

نره دوربین مغازه خیابون چک کنه🥲💔تپشم شده172

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
همین الان زنگ بزن به دوستت بگو بابات زنگ زد بهش بگه با اون بودی اگر مادری پایه هم داره دوستت که چه ب ...

اره اینم دوستمون درست میگه

من در کشوری زندگی میکنم که زیرآن پر از گنج ولی روی آن پر از رنج 
نه اینجوری نگو گلم 100 تا صلوات برات نذر میکنم میفرستم برات مطمعن باش هیچی نمیشهفقط بزن زیرش اگه حرف ...

دورت بگردم مهربونم فداتشم لطف کردی

اره میخوام گردن نگیرم میگم نکنه بره دوربین. مغازه های اون خیابونو چک کنه💔

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

من جای اسی تپش قلب گرفتم  

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
اگه عکس نگرفته باشه راحت حاشا کن

عکسیسسس

یا ابلفضضضضضضض😭