2777
2789
عنوان

بابام فهمیدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5523 بازدید | 126 پست
مجبور شدم💔کاش میشد بمیرم

نه اینجوری نگو گلم 

100 تا صلوات برات نذر میکنم میفرستم برات مطمعن باش هیچی نمیشه

فقط بزن زیرش اگه حرفی زد 

حتی اگه چاقو هم گذاشت رو گردنت راستشو نگو بنظرم

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم خودم برم اون گیر داد بیاد

خب شما نباید قبول میکردی شرایط خودتو میدونی دیگه

بزن زیرش اما بعید میدونم بابات باورت کنه شماره و چت و اینا داری پاک کن فعلا بگو زنگ نزنه تا بعد 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
وایدارم سکته میکنم بابا جز اوناس که سر میبره💔

ثبت نام چی بود

چیزی نمیشه نترس

بگو تنها رفتم

اگه گفت عمه ات با پسر دیدتت

بگو اونجا یه پسره بهم گیر داده بود افتاده بود دنبالم

شاید عمه اونو دیده

خونسردی تو حفظ کنگردنم نگیرگفت با پسر بودیبزن زیرش بگو اون پسره بدبخت داشت راشو‌میرفت ما با هم نبودی ...

می‌ترسی چیع

اون طفلی آبمیوه شربت گرف خوب شم

هی ارومم میکرد 

جرش میدادم. که تقصیر توعع

واییییی😭

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

اصلا گردن نگیر

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

خب یه دروغی بساز دیگه

عمه من خیلی عفریتس خیلی

کاش پرش نکرده باشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

با ابروی پدر مادرتون بازی نکنید

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

مامان من روزی بفهمه من رل زدم میگه نذری میدم تااین حد خوشحال میشه😑

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بگو داداش دوستم بوده اونا خواستن برن جایی منم باهاشون تا مسیری رفتم

نه هیچ کدوم از دوستام داداش ندارن

بعدشم گفتم تنها رفتم

گفتم رفتم خیابان مثلا حافظ

ولی از سعدی رد شدنی عمم مارو دیده