2777
2789
عنوان

بابام فهمیدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5523 بازدید | 126 پست

[QUOTE=356997777]نه هیچ کدوم از دوستام داداش ندارن بعدشم گفتم تنها رفتم گفتم رفتم خیابان مثلا حافظ ولی از سعدی رد ...[/QUOTE

اصلا گردن نگیر به بابات بگو من اخلاق تو رو میدونم چقدر حساسی مغز خر نخوردم که با یه پسر تو روز روشن اونم خیابون شلوغ بگردم خیلی ریلکس باش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی استرس داشته باشی بدتره عادی رفتار کن اگه گفت چ ساعتی رفتی بیرون ی ساعت دیرتر یا زودتر بگو

ارع 5رفتم7/5 اومدم

بهش گفتم5 رفتم6/5 برگشتم 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

عزیزم رابطه دوستی و ..... این چیزا هم داره باید قبلش ثابونش را به تنت می‌مالیدی 

حالا دیگه کاری نمیشه کرد انکار کن اصلا زیر بار نرو و این دفعه را عبرت دفعه های بعد کن   

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
دورت بگردم مهربونم فداتشم لطف کردیاره میخوام گردن نگیرم میگم نکنه بره دوربین. مغازه های اون خیابونو ...

عزیزدلمی 

نه بابا نمیره

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم
خب شما نباید قبول میکردی شرایط خودتو میدونی دیگهبزن زیرش اما بعید میدونم بابات باورت کنه شماره و چت ...

ارع گفتم زنک نزن

پیام ندع

همع چیرو دیلت زدم

ولی خب بابای منم مریضع یه خورده

20سالع چی میشه اینستا داشته باشه؟

کلا خیلی افراط می‌کنه 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بابات اگه واقعا بابای خوبی باشه همون موقع به عمت میگفت خواهر من به تو ربطی نداره بچه ی من کجا میره با کی میره تا من هستم کسی جرعت نداره واسه بچم امر و نهی کن بعد یواشکی به خود تو تشر میزد میگفت نکن اینکارو اشناها میبینن زشته یه وقت سو تفاهم جلو میاد

ثبت نام چی بودچیزی نمیشه نترسبگو تنها رفتماگه گفت عمه ات با پسر دیدتتبگو اونجا یه پسره بهم گیر داده ...

دانشگاه

نهههههه

اون یه خیابون دیگس گفتم اونجا نرفتم

میخوام بگم اشتباهی دیده من اونجا نبودم

بگو میخواست شماره بده گیر داده بود من تند راه میرفتم ک بهم‌نرسه

میخوام بگن کلا عمع اشتباه دیدع

اخع اونجا یه خیابون دیگس

کار من یع خیابون دیگه