احساس خفگی در هنگام خواب برای مردانی که خر وپف میکنند چرا اتفاق میوفتد
🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫 اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودت میگی آپنه عزیزمبزن نت کامل برات توضیح میده و راه درمانشم میگه
اره سرچ زدم قبلا
منتها میخوام ببینم کسی تجربشو داره و چیکار کرده؟
یا تجربه درمان خر و پف؟!
🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫 اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم
اره سرچ زدم قبلامنتها میخوام ببینم کسی تجربشو داره و چیکار کرده؟یا تجربه درمان خر و پف؟!
برادر من داره
دستگاه آپنه استفاده میکنه
عمل هم داره که بسته خفیف یا شدید بودن آپنه باید با پزشک مشورت بشه
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
برادر من دارهدستگاه آپنه استفاده میکنهعمل هم داره که بسته خفیف یا شدید بودن آپنه باید با پزشک مشورت ...
ممنونم عزیزم
دستگاه آپنه چیه چجوری کار میکنه قیمتشو میدونی گلی
ممنونم عزیزمدستگاه آپنه چیه چجوری کار میکنه قیمتشو میدونی گلی
والا چند سال پیش ۲۴ تومن خریدین
مثل دستگاه اکسیژنه ماسک میزنه و تنفسش راحت تر میشه
البته قبلش باید بره دکتر و تست خواب بده
والا چند سال پیش ۲۴ تومن خریدینمثل دستگاه اکسیژنه ماسک میزنه و تنفسش راحت تر میشهالبته قبلش باید بره ...
خیلی ممنونم چقدر خواب راهنمایی کردید تشکر