2777
2789
عنوان

بعضی مراقبا چقد عقده این

92 بازدید | 13 پست

آدم حالش بهم میخوره از این حجم عقده ای بودن

هب مثلا که چی چشماتو تیز کردی عین خر زل زدی 

حالا مثلا یکم تقلب هم کنین چی میشه مگه 

امروز صبح یه امتحان ۲۰۰ صفحه ای داشتم که خیلییی سخت بود،  شاید ۹۹درصد بچه ها درست وقت نکرده بودن بخونن 

۵تا مراقب برای ۲۵نفر آدم گذاشتن 

هی میرن میان چشماشونو تیز میکنن 

عقده آیا

۳تا شون دانشجو بودن 

یکی از بچه ها داشت تقلب میکرد رفته برگه رو ازش میگیره

خب که چی 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همین مراقبا نفری ۲۰۰ تومن میدن واسه ما آدم شدن تا بگن اررره فلانی خوب مواظبه ی نفرو به عنوان تقلب ...

مراقب دانشگاه مگه پول میگیره ؟؟! 

همون کارمند های اونجان دیگ پول نمی‌گیرن 

گاهی به عنوان مراقب چیزی میبینیم و به طرف فرصت میدیم خودش رو جمع کنه ولی طرف بیرون از جلسه میاد میگه مراقب چلمن بود هالو بود حالیش نبود حتی همین رو اونقدر میگن که به گوش مراقب هم می رسه گاهی حتی کارش هم از دست میده  

پس مراقب همون کار خودش رو انجام میده تو هم کار خودت 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

گاهی به عنوان مراقب چیزی میبینیم و به طرف فرصت میدیم خودش رو جمع کنه ولی طرف بیرون از جلسه میاد میگه ...

نه والا ماکه چنین چیزی نمیگیم 

منو دوستام دعا میکنیم طرفو ، میگیم خدا پدرشو بیارمرزه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

هر کس تو جایگاه خودش باید وظیفه اش رو درست انجام بده. 

دانشجو باید درس بخونه مراقب باید تقلب رو بگیره.  

به نظرم که خوبه که یه سری افراد وظیفه شناسن. کاش همه وظیفه شناس بودن دنیا گلستان می‌شد. 

درست این هست که همه کارشون درست باشه. اون که انجام نمیده وظیفه اش اشتباهه. اگر اون اشتباه باید بقیه اشتباه کنن؟؟

چون مثلا 90 نفر رفتن تو چاه 91 امی هم بره؟

هر کس تو جایگاه خودش باید وظیفه اش رو درست انجام بده. دانشجو باید درس بخونه مراقب باید تقلب رو بگیره ...

این چیزی که شما میگی تو یه کشوری مثله ژاپن یا اروپا که تقریبا ۹۵دزصد بر اساس قانون و عدالته صدق میکنه 

نه اینجا که تو زمینه های مهم تر مثله بیت المال و حق الناس تا خرخره تو لجنه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
این چیزی که شما میگی تو یه کشوری مثله ژاپن یا اروپا که تقریبا ۹۵دزصد بر اساس قانون و عدالته صدق میکن ...

گفتم که  اگر نود و نه نفر برن تو چاه شما به عنوان نفر صدم میری یا نه ؟

اگر میری که فبها.

همیشه گفتن آدم باید تغییر رو از خودش و خانواده اش شروع کنه. بقیه شاید بخوان بمیرن شاید بخوان بدبخت شن. من که نمیخوام باید به قدر خودم درست رفتار کنم. 

اگر مراقب وظیفه اش رو  عمل نکرد فردای قیامت گفتن چرا این کار رو کردی  اگر بگه همه بی مسئولیت بودن میگن منطقیه بفرمایید بهشت؟

لطفا فکر نکنید فلان جا ها همه از اول قانون‌مدار بودن اونا هم حتما روزگاری چنین  مسائلی داشتم تو روند پیشرفت به جایی رسیدن. 

ما هم اگر پیشرفت میخوایم باید به قدر و اندازه خودمون شروع کنیم. 

موفق باشید. در پناه حق. یا علی.