2777
2789

همسر من یه عشق نوجوونه ای داشته که خودش اعتراف میکنه اشتباه زندگیه نه عشق، قسم میخوره که هیچ علاقه ای نداره و منو دوس داره، الان یکساله اون شوهرشو از دست داده، این طبیعیه من همش بترسم نکنه یه موقع اون خانمه بیاد سمت شوهرم؟ آخه چندین بار با وجودی که شوهر داشت میومد پی شمادر شوهرم بهش میگفت چرا نذاشتی من عروست بشم در حالیکه شوهر من اون موقع 15 سالش بود، حتی یادمه قبلا میگفتن واسطه فرستاد به شوهرم گفت هنوز منتظرتم ولی شوهرم گفت بگو تو فکرت نیستم، نمیدونم چرا، نمیدونم واسه چی ذهنم آروم نمیشه، مدام یه ترس باهامه، خانما ما راحت میتونیم بریم یه شهر دیگه بنظرتون بریم یا رها کنم به سختی این فکر و خیال رو؟ خیلی حس بد دارم لطفا راهنماییم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خط ۷ رو ترجمه کن 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

اره پتانسیل اوار شدن رو زندگیت رو داره من بودم از ایران میرفتم ولی الان شوهرت فکر میکنه چقدر ارزشمنده میترسی بدزدنش

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

اصلا نیازی نیست نگران باشی

با حجم پیگیری اون خانوم

مطمئن باش اگر شوهرت میخواست باهاش باشه

باور کن تلفنی هم شده حتی با وجود شوهر اون باهاش در ارتباط میموند

دلمم برا اون خانم میسوزه چون واقعا نیازه تراپی بره و زندگیشو بسازه و از مرحله نوجوونیش بگذره بتونه زندگی کنه

اما در کل

همسر شما با شما ازدواج کرده تموم شده رفته

اگر میخواست تا الان صد بار ارتباط گرفته بود با اون خانم خصوصا ک طرف مایل هم هست

پس نیازی به نگرانی نیس

❌️ فقط اسمشو نشونیش و.. رو جلو شوهرت نیار تکرار خاطره نکن واسش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دختر تو چته؟ تاپیک های قبلتو دیدمبه خودت بیاپونزده سالگی کجا، الان کجا؟خود من از یه رابطه دوساله اوم ...

هیچ وقت فکر نمیکردم یه روزی به این حال دچار بشم  تمام دغدغه زندگیم شده همین، آرامش ندارم

هیچ وقت فکر نمیکردم یه روزی به این حال دچار بشم تمام دغدغه زندگیم شده همین، آرامش ندارم

عزیز من گذشت، مگه خودت تو اون سن کسیو‌ نمیخواستی؟

آدما عاشق میشن ، به هر دلیلی هم فارغ

خدا محبت زن و شوهر و تو دل هم می‌ذاره ، تو هم همه تلاشتو واسه زندگیت بکن

اصلا نیازی نیست نگران باشیبا حجم پیگیری اون خانوممطمئن باش اگر شوهرت میخواست باهاش باشهباور کن تلفنی ...

وقتی شوهر داشت تا دلت بخواد برای حرص درآوردن من اطرافیان اسمشو میاوردن، چه برسه به اینکه الان شوهرش فوت کرده، تا حالا هیچ نقطه ضعفی نشون ندادم جلو روشون، و الا دیگه نور علی نور میشد، مشکل اینه اطرافیان کرم میریزن، وقتی همین خانم بچه اش نوزاد بود خواهر شوهرم عکسشو فرستاد برای شوهرم، تو بگو من حق ندارم نگران باشم؟ وقتی چنین اطرافیان شوهرم داره، والا تا الان هم هیچ کاری نکرده باشه باید خداروشکر کنم

عزیز من گذشت، مگه خودت تو اون سن کسیو‌ نمیخواستی؟آدما عاشق میشن ، به هر دلیلی هم فارغخدا محبت زن و ش ...

من نه، خدا شاهده هیچ کس تو زندگیم نبود و ارتباطی با هیچ کس نداشتم، با این قضیه شوهرم میگفت ای کاش یکی تو زندگیت قبل از من بود تا بدونی این علاقه و عشق نیست و فکری بهش نمیشه، یه سر به تاپیکام بزن، من تا بچمون دنیا نیومد نگفت ازدواج با من زوری بود و اون دم نمیزد بخاطر خانوادش، ولی گفت الان عاشقمه، اما دیگه من اعتماد ندارم و حقمه، 5 سال چیز کمی نیست که بشینه بگه دوستت دارم بعد بیاد بگه نه از الان عاشقتم