2777
2789
عنوان

دروغ گفتم(راهنمایی کنید)😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 54 پست
اتفاقا تا خوبه سرشو ببری حرف نمیزنه ولی خط قرمز هایی هم داره که من چند بار از این خط رد شدم موندم ا ...

حق داره بنظرم. 

خودمون تعلیق میشیم، دوستم درخواست گزارش داده الان تعلیقه رو اکانت خودمه😂😁

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم حق داره کاملا کارم اشتاه بودباشه عزیز

شنبه دوشنبه چهارشنبع 

لینک تاپیک تو بفرس برای نی نی یار ۱ بگو محرمانه س 

پاک میکنه جانم 

تاپیک نی نی یار ۱ بخون

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍

سلام عزیزم خوبی شرمنده مزاحمت شدم

فکر کنم شما حس شیشم داری

تاپیکمو لایک کردین تگتون نکردم گفتم کاربرا میریزن رو سرتون شاید دلخور شین

امکانش هست جواب منو بدی؟🥲برات صلوات فرستادم

بهم خیانت میکنه؟منو میخواد عاشقمه؟چرا انقد سرد شده رابطمون مثل قبل میشه؟دارم‌تو این رابطه زجر میکشم اگ حس میکنی خیانت میکنه توروخدا بگو خودمو نجات بدم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

سلام عزیزم ممنون از درکت واقعا کتربرا میریزن سر ادم منم ادمی بیستم سوال رو جواب ندم مگر اینکه نتونم یا نیام سایت

دوستت داره ولی خیانت نمیکنه شایدم فعلا قصدشو نداره.یه مشکلی داره.احتمالا مالی باشه یا مریض باشه

سلام عزیزم ممنون از درکت واقعا کتربرا میریزن سر ادم منم ادمی بیستم سوال رو جواب ندم مگر اینکه نتونم ...

قربونت برم💕بله حق داری🥲

بنظرت باهاش اینده ای دارم؟همش فکر میکنم خیانت کرده😓

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
قربونت برم💕بله حق داری🥲بنظرت باهاش اینده ای دارم؟همش فکر میکنم خیانت کرده😓

شاید از حرکاتش این برداشت رو داری مگه چیزی یا کاری ازش سر زده همچین حسی داری

انشاالله که داری

شاید از حرکاتش این برداشت رو داری مگه چیزی یا کاری ازش سر زده همچین حسی داریانشاالله که داری

اخه سر یه دعوایی خیلی سرد شده باهام

اینجا نظر خاستم میگن چون سربازیه هم خدمتیاش روش اثر گذاشتن داره خیانت میکنه💔