فسقلک مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1765 عنوان میخوام ماشین لباسشویی بخرم چی بهتره 6367 بازدید | 25 پست سلام دوستان لباسشویی ال جی یا سامسونگ خودم دوست دارم سامسونگ بخرم ولی نمیدونم خوبه یا نه لطفا اگه قیمت دارید بگید ممنون 1396/08/13 | 17:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشپزنمونه عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 797 مامان من سامسونگ داره اصلا راضی نیسکلللی سر و صدا دارهتمیزم نمیشورهحالا شاید جدیداش بهتر باشهولی ب نظرم بوش بهتره اندوه بزرگیست زمانی ک نباشی همسر عزیزم ❤️❤️❤️
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 LG خوبه 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
تسنیم32 عضویت: 1394/02/04 تعداد پست: 1216 اگه پولش مهم نیست بوشوگرنه ال جیقیمت مناسب تر داخلی اسنواهم شنیدم بد نیست
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9552 منم سامسونگ دارم و راضی نیستم. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
آشپزنمونه عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 797 بوش قیمتش سنگینه فکر کنم من آخرین مدلشو قیمت گرفتم چهار تومن بود بجاش می ارزه یه عمر کار میکنه اندوه بزرگیست زمانی ک نباشی همسر عزیزم ❤️❤️❤️
niloo68 عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 12782 منم ال جی دارم خیلی راضی ام خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه...
F.a.t.e.m.e.h403916 عضویت: 1396/01/20 تعداد پست: 758 بوش عاليه اصلا صدا نداره خيلي خوبهماشين ظرفشوييمم بوشهاكثر لوازماي برقيم هم بوشهخيلي راضيم
F.a.t.e.m.e.h403916 عضویت: 1396/01/20 تعداد پست: 758 قيمتش يكم بالا هست ولي به جا اينكه يه چيز معمولي بخري همش ناراضي باشي ازشو هي پول تعمير بدي الان اون پول تعميراتشو بزار يچيز بهتر بخر
فسقلک مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1765 من آخرین مدلشو قیمت گرفتم چهار تومن بود بجاش می ارزه یه عمر کار میکنه تازه قیمت گرفتین شما؟
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9552 آخ من اگه پول داشتم جاروبرقيم و ماشین لباسشوييم و يخچالمو مينداختم آشغالی همشون سامسونگنو آشغال.به نظرم سامسونگ فقط اسم درکرده همین. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭