2777
2789
عنوان

بیمارستان تامین اجتماعی

164 بازدید | 11 پست

دوستان کسی بیمارستان تامین اجتماعی میشناسه که خوب باشه برای تحت نظربودن وزایمان برم اونجا

تازه حامله شدم وهیچ دکتری انتخاب نکردم هنوز

بیمه تامین اجتماعی دارم ومیخوام ازبیمه استفاده کنم

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

اگه تهرانی بیمارستان میلاد نسبت ب بقیه بهتره

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
اگه تهرانی بیمارستان میلاد نسبت ب بقیه بهتره

تهرانم

ولی شنیدم میلادخیلی شلوغه

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانم ولی شنیدم میلادخیلی شلوغه

من کرجم از میلاد خبری ندارم ولی خوب قاعدتا باید شلوغ باشه

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
محب كوثر هم شنيدم بيمه قبول ميكنه البته كاملا رايگان نيست اما ارزونتر از جاهاي ديگه است

محب کوثر سزارین با تامین اجتماعی حدود ۴.۵میلیونه

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍
محب كوثر هم شنيدم بيمه قبول ميكنه البته كاملا رايگان نيست اما ارزونتر از جاهاي ديگه است

سلام عزیزم سمته کجاست؟؟

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

توروخدایکی کمک کنه

میلادنوبت نمیده چیکارکنم

کجابرم

بیمارستان جواهری تو شریعتی ام دولتیع.محب یاس هم تو ولیعصر دولتی و ترتمیزه .

جواهری میگه زایمان انجام نمیدیم