2777
2789
عنوان

بنظرتون این خیانته❓

264 بازدید | 16 پست

باز من اومدم با دوستای پرحاشیه ام

راجع به این دوستم قبلا تاپیک زده بودم

چند وقت پیش یکی به دوستم پیام میده که نامزدت(رسمی نیست ولی خبر دارن خانواده ها و جدیه) داره بهت خیانت میکنه و عکس چت و..

میگه اگه میخوای ببینی خودت بیا فلان جا

این ابله هم باور میکنه و پا میشه میره (بهش میگم اگه یه بلایی سرت میوردن چی؟ میگه من حسم بهم دروغ نمیگه🦖) 

میره خونه یارو میبینه پسره با اکسش نشسته یجا شاد و خندان داره حرف میزنه

( دست دختره هم باندپیچی بوده و تنها هم نبودن، دوستای دختره هم تو اتاق بودن😐)

پسره گردن نمیگیره و میگه کار بدی نکردم. دختره خودکشی کرده بوده و دوستاش بهم زنگ زدن که بیا

رفیقم هم قبول نمیکنه و میگه دروغ میگی

(همو دوست دارن واقعا و دو ساله باهمن)

رفیقم میگه نه میتونم ولش کنم نه بمونم باهاش

بهم دست میزنه چندشم میشه و این داستانا

بنظرتون داره درست میگه پسره؟ 

دوستم میگه اگه میدونست داره کار بدی نمیکنه بهم میگفت و یواشکی نمیرفت

(خیلی ماجراهای بیشتری داشتن تو این مدت، خلاصش کردم)

خیانت میکنه صد درصد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خُلاصَش کردی؟فک کردم میگی خَلاصِشون کردم🤣میخواستم بگم‌خوب کردی😅

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بگو گیریم خودکشی هم کرده بوده تو دهقان فداکاری که بری پیشش؟چرا کس دیگه ای نرفته؟ حتما براش طرف مهم بوده که رفته

خیانته

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببخشیدا اگ خیانتی نبوده پسره اونجا چ گوهی میخورده؟

فقط ب رابطه جنسی نیست ک لاس زدن خودش ی نوع خیانته

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂