2777
2789
عنوان

گزینش اموزش و پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14624 بازدید | 35 پست

ترس نداره که سوالات عقیدتی و سیاسی میپرسن 

انواغ غسل و نمازهای واجب و روخوانی قران 

اینا رو از من پرسید

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول یه خلاصه از کودکی تا الانمو پرسید و مشخصات و وضعیت تمام اعضای خانواده و همسر، وضعیت فعالیت تو بسیج مدرسه و دانشگاه، هر هنر و مدرک و فعالیت مهم تو زندگی، آداب نماز جمعه و نماز عید فطر ، مشخصات مسجد و امام جماعت محل و مصلای محل، سوال در مورد نماز و شکیات، حدیث های معروف مثل ثقلین و غدیر و ...، نحوه رفتن به مراسم جشن و عروسی اقوام، اقدامات لازم برای خوشحالی رهبر و پیشرفت کشور، یه دعا یا ذکری که دائم میخونید، خوندن از روی قرآن

و در آخر میگه کلام آخر 😊

اول یه خلاصه از کودکی تا الانمو پرسید و مشخصات و وضعیت تمام اعضای خانواده و همسر، وضعیت فعالیت تو بس ...

شما استخدامی یا ازاد؟

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
من گزینش رو قبول شدم و حکم تدریس تو مدارس غیرانتفاعی رو گرفتم اما نرفتم بخاطر حقوق کمش

یعنی نمی ارزه ادم دنبالش باشه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
واسه من نمی ارزید بنظرتون می ارزه بخاطر ۴۰۰ هزار تومن آرامش زندگیمو بهم بزنم اونم همش بگن معلوم نیس ...

بله حق با شماست  ولی اگه بخواهیم استخدامی باشه باید مدرک دانشگاهی داشته باشیم؟

بله حق با شماست  ولی اگه بخواهیم استخدامی باشه باید مدرک دانشگاهی داشته باشیم؟

بله حتما

اما کو استخدام؟؟؟؟ خواهر من الان ۴ساله داره تدریس میکنه تو مدارس غیرانتفاعی هنوز حق التدرسم نشده چه برسه به استخدام

بله حتما اما کو استخدام؟؟؟؟ خواهر من الان ۴ساله داره تدریس میکنه تو مدارس غیرانتفاعی هنوز حق التدرس ...

مرسی