2777
2789
عنوان

کبد چرب گرید3 سن 28 سال

185 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

همسرم هیچ علائمی نداشت ...همینطوری برای چکاب عادی سونو و آزمایش اینا داد و بهش گفتن کبدت گرید ۳ هست!!!و سنگ کلیه داری ...

چیکار باید کنیم؟

لیورگل واقعا موثره؟ 

وزنشم هم ۸۰ کیلوعه،زیاد نیست به نسبت قدش.

کسی بوده که درمان کرده باشه کبد گرید ۳ رو؟ 

دمنوش .قرص .عرق .هرچیزی که ممکنه درمان کنه رو لطف میکنین بهم بگید؟ 

یه دنیا ممنون میشم ....خیلی استرس گرفتم آخه پزشک گفت  سنی نداری چرا به اینجا رسیده کبدت....

خیلی فست فود مصرف میکنیم...بخاطر‌اونه حتما .

و البته کارشون هم همش پشت میزه فعالیتی ندارد می‌تونه دلیلش این باشه که همش نشسته از صبح تا غروب؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت جواب اصلی رو گفتی فست فود، بلای جون. نگران نباش خوب میشه. اول کلا چربی و شیرینی رو قطعش کنه کامل. کاسنی و خاکشیر خوبه هر روز صبح بخوره. روغن و برنج کمش کنین. خوب میشه کم کم . دارو هم هر چی دکتر نسخه کرد مصرف کنه درست میشه.

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

سلام عزیزم

همسرتون باید وزن کم کنن و ورزش کنن

غذاهای کم چرب بخورن

فست فود رو کنار بزارین

هم برای سلامتی خودتون هم همسرتون

داروهای دکتر رو سر موقع بخورن

اب زرشک هم شنیدم برای کبد خوبه

سلام گلم 

پدر منم همینجوری بود .یه آشنایی یکیو معرفی کرد باهاشون آنلاین مشاوره کردن و ویزیت شون و دارو فرستادن شهرستان .طب سنتی کار بودن .واقعاااااا محشر بود .بابام ۳ سال داشت درد می‌کشید آمل متوجه نشدیم از چیه تااینکه این آقا پیدا شد .اگه خواستین شمارشون میدم باهاشون صحبت کنید .گرید ۳ یعنی کبدت کامل فاسد شده 

کبد چرب علائمش خاموشه 

سلام وقت بخیر
من کبد چرب داشتم و سون گریدمو 2 به 3 نشون داده بود
خیلی کسل بودم، خارش پوست داشتم، کف پام داغ می کرد، ریزش مو داشتم
پوستم به زردی می زد و ...
تا اینکه با عطاری بوعلی آشنا شدم و   

پک پاکسازی کبد چرب رو از عطاری بوعلی تهیه کردم
پشتیبانیس خیلی خوبه اصلاح تغذیه هم دارن
و نتیجه گرفتم
سرچ کنید عطاری بوعلی و برید از سایتش تهیه کنید
اینم شماره تلفنشون هس
09216249294