2777
2789
عنوان

مهمون نامحترم

120 بازدید | 7 پست

با کسی که اولا خودشو ب زور به خانواده قالب کرده و الان شوهرشم پشیمونه، اما خب دیگه چون بچه دار شدن باید باهم بسازن!(ک کلا اشتباهه و) درضمن از ی شهر دیگه میان خونتون چندروز می مونن ،و بعداز اینک میرن متوجه میشید یه سری وسایلتون گم میشه چطور رفتار کنیم تا بفهمن متوجه شدیم شما باشید ب روش میارین؟ چیزای کوچیک ودم دستی مثه کرم ولوازم آرایشی و...بی ارزشن اما خب کار اون خیلی زشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه نمیزادم به هیچ وجه بیان خونم.زنگ می زنم و میگم مثلا فلان وسیله منو ندیدین؟ پیدلش نمیکنم گفتم شا ...

اصلا و ابدا ب روی خودش نمیاره، تازه اگه بگم با شناختی ک ازش داریم کولی بازی درمیاره که من با وسایل شما چیکار دارم

چه لج دربیار

خیلی، من اصلا ادم حسودی نیستم بخدا اگه دکتر یا راهکار مشکلی رو پیدا کنم خوب باشه ،مثلا یه بوتیک وفروشگاه خوب پیدا کنم خودم به همه میگم، اما مثلا یه دندونپزشک رو اصلا نمیشناختم فقط،برای معاینه رفتم عکس برام نوشته،و عکس توی کمد اتاق بوده ک اونا میخوابیدن فرداش پاشده رفته همون دکترو پیدا کرده ک کارای دندونپزشکیشو انجام بده ک چندماه هم طول میکشه! به مادرم گفته دخترت پیش بهترینامیره منم میخوام اینجابرم خونه شماچندماه بمونم !!!اصلا شهرما رو نمیشناسه!!

دیگه راه نمیدم

خودشون میان ،بچه هاش خیلی کوچیکن جایی رو ندارن ما دلمون میسوزه اما واقعا اذیت میکنن حاضر نیست برای عوض کردن بچه اش و خوراکی خوردنشون ی چیزی پهن کنه درحالیک میدونه مادرم چقد وسواسه، زندگیمونو به گندمیکشن هرموقع میرن باید گردگیری اساسی بکنیم