2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلا

۲۰ سال پیش پرشیامونو دادیم به صاحب خونه

خونشو داد بهمون

الان قیمت خونمون۲۰ میلیارده

ماشین ولی فرسوده شده

به فکر پس انداز با پیشرفتی طلا بخر

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ماشین داری ؟

یک پیج دارم میگفت اگه میخاهی الان یک پراید بخری۳۰۰تومن 

۱۵۰تومنش را بده طلا ۱۵۰تومنشم بده دلار بعد سال دیگه یک پراید بخر۴۰گرمم طلا داری

طلا میخاهی بخری قبل۱۵ابان که انتخابات امریکاس بخر حتما تااخر سال گرمی۵تومن را میشه حتما

قطعا طلا

چون اگر ب رشد ماشین و طلا تو چندسال گذشته نگاه کنی متوجه میشی ک رشد طلا خیلی بیشتر از ماشین بوده با توجه ب اینکه ماشین بعد ی مدت فرسوده میشه و دیگه زیر قیمت باید فروختش

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
ماشین داری ؟یک پیج دارم میگفت اگه میخاهی الان یک پراید بخری۳۰۰تومن ۱۵۰تومنش را بده طلا ۱۵۰تومنشم بده ...

اره دقییقا بهترین کار همینه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
طلا۲۰ سال پیش پرشیامونو دادیم به صاحب خونهخونشو داد بهمونالان قیمت خونمون۲۰ میلیاردهماشین ولی فرسوده ...

مگه میشه همیشه قیمت خونه و ماشین متناسب بالا میره و هیچ وقت نمیشده با یه پژو پارس خونه خرید که الانم شده باشه 20 میلیارد🙄

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

مگه میشه همیشه قیمت خونه و ماشین متناسب بالا میره و هیچ وقت نمیشده با یه پژو پارس خونه خرید که الانم ...

خونه زیاد تو بر نبود

رفته رفته شهرا گسترده میشن

الان جز بهترین منطقه حسابع اولیش میشع گفت این منطقس

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون