2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد دانشگاه آزاد

57 بازدید | 6 پست

درسته که میگن تو کارنامه سبز دانشگاه آزاد ممکنه حتی رشته های قبل ترم بیاری؟ مثلا اگه اولویتت پرستاری، هوشبری، مامایی باشه و مامایی قبول بشی یهو ببینی تو کارنامه سبز زده پرستاری... 

امکان یه همچین چیزی هست اصلا؟ چند درصد احتمال داره؟ 

منم امسال کنکوری بودم و اونطور که من میدونم اگه تو انتخابات باشن و سایت ازشون رد شده باشه و الویت پایینتر قبول شده باشی تو کارنامه سبز میتونی کد رشته هایی که امکان قبولی داری رو یکجا ببینی و بینشون اون که میخوای و بزنی 

در واقع میشه اگه تو امکان قبولی پرستاری و داشتی و گذاشتی الویت ۱۰۰ ام و یه رشته پایینتر مثل مامایی رو هم امکان قبولی داری ولی گذاشتی الویت ۳۲ خب سیستم مامایی که بالاتره انتخاب می کنه برات ولی کارنامه سبز بهت میگه که عع الویت ۱۰۰ هم فبولی اگ میخوای اینم هست

کارنامه سبز دانشگاه ازاد و چطوری میشه دید؟

منم امسال کنکوری بودم و اونطور که من میدونم اگه تو انتخابات باشن و سایت ازشون رد شده باشه و الویت پا ...

نه نه منظورم این نیست

من اولویت 86 عم مامایی بود و همونو آوردم بعد قبلش پرستاری زدم 

یکی از اطرافیانمون بهم گفت دانشگاه آزاد اینطوریه که اگه یه رشته ای تو یه شهری کم تر برن و هنوزم جا داشته باشه ممکنه تو کارنامه سبز برات بیاد حتی اگه قبل از رشته مقبولیت باشه.. 

نمیدونم کارنامه سبزش که هنو نیومده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نه منظورم این نیستمن اولویت 86 عم مامایی بود و همونو آوردم بعد قبلش پرستاری زدم یکی از اطرافیانمو ...

درسته امکانش بالاعه از بین ۱۰۰ تای ازاد که تو انتخاب رشته ات گذاشتی کارنامه سبز همه امکان قبولی ها رو نشون میده 

ولی فک کنم این کارنامه برای سراسری باشه هاااا

ی سوال میشه بگی ازاد کدوم واحد با چه تراز و چه رتبه در منطقه ای مامایی اوردی؟

درسته امکانش بالاعه از بین ۱۰۰ تای ازاد که تو انتخاب رشته ات گذاشتی کارنامه سبز همه امکان قبولی ها ر ...

ممنونم عزیزم

من با تراز 7100 منطقه یک مامایی شهر بابک ذخیره ردیف 5 شدم

بعد تحقیق که کردم پرستاری همون شهرم خیلی نزدیک بودم به نفر آخر قبولی... به خاطر همین این سوالو پرسیدم

حالا خداکنه از ذخیره ای در بیام:) 

ممنونم عزیزممن با تراز 7100 منطقه یک مامایی شهر بابک ذخیره ردیف 5 شدمبعد تحقیق که کردم پرستاری همون ...

برات ارزوی موفقیت دارم قشنگم بز خدا میخوام بهترین از نظر خودش رو برات رقم بزنه و امیدوارم خواسته خودت همیشه تو کل زندگیت به خواسته خدا نزدیک و حتی یکی باشه❤️

برات ارزوی موفقیت دارم قشنگم بز خدا میخوام بهترین از نظر خودش رو برات رقم بزنه و امیدوارم خواسته خود ...

مرسی قشنگم این بهترین دعایی بود که یکی میتونست در حقم بکنه🫠🫠

امیدوارم به هرچی میخوای برسی و خدا صدای دلتو بشنده