2777
2789
عنوان

گربه بیچارمون کرده😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 65 پست
شما گربه ای رو که ازاد بوده اوردی توی یه محیط بسته برای همین سر و صدا میکنه

عزیزم این دست ی آقایی بوده سرپرست خوبی نبوده توی خیابون دیدیمش 

بقیه خواهر برادراشم مث اینکه گشته شدن یا پدر مادرشون 

این بچه تنها بود هنوز شاید باورت نشه شیر میخوره 

چجوری میتونه از خودش دفاع کنه با غذا بخوره

آخی عزیزم اسمشو چی گذاشتی؟

این گربه نارنجی ها خیلی شیطوننا😅😅🤩🤩

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگهداری حیوانات خونگی هم پول میخواد،هم انرژی و توان ذهنی.

ما چند تا بچه گربه دستی خونگی رو آوردن تو محلمون رها کردن، اینا میومدن تو تراسمون میومیو... اصلا از آدما نمی‌ترسیدن.

ولی دیدم اگر عادتشون بدیم هر روز میان و ... واسه همین کمتر از یک ماه به زندگی تو محیط بیرون عادت کردن. الان برای خودشون شیر شدن😁

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

همین پولو کمک میکردی ب ی فقیر بهتر بود

چقدر نادونی که چرتکه میندازی ، تاپیک خودم نیست دیگه به احترام اسی جوابتو نمیدم شاید دوست نداشته باشه ولی نشد نگم ، واقعا نادونی

عزیزم این دست ی آقایی بوده سرپرست خوبی نبوده توی خیابون دیدیمش بقیه خواهر برادراشم مث اینکه گشته شدن ...

آها فک کردم از کارتن خواب گرفتی.به هر حال بچست اون و تنها بدون مادر و خواهر و برادر هنوز سر و صداشو داره 

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون
ببین اگه خیلی کوچیک شاید نمیتونه دستشویی کنه.میره تو خاک؟؟؟اونارو مادرشونذلیس میزنه که دستشویی کنن.

اسی منم همینو شنیدم، خیلی آروم میتونی از بالا به پایین دوست بکشی رو شکمش؟ خیلی ملایم

همین پولو کمک میکردی ب ی فقیر بهتر بود

حتی باید برای پولی که می‌خوان خرج کنن هم تصمیم بگیرید ؟ 

شاید اسی به نیازمند هم خیلی کمک میکنه 

شاید دلش خواسته این بچه گربه رو به سرپرستی بگیره و…

She is working on a bio…

چ خوجملهههه 

نازییی  

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

خخخمنتظرم کمی بزرگتر بشه ببرم ولش کنم چون واقعا این بچه ها جاشون تو خونه نیست دوس دارن بیرون آزاد با ...

نه اگر به محیط خونه عادت کنه توی محیط بیرون چطور زندگی کنه وقتی دیگه بلد نیست حتی غذا پیدا کنه چون همیشه حاضر و آماده جلوش بوده؟ وقتی بدنش به گرمای زیاد و سرمای زیاد دیگه عادت نداره

از اون بدتر حس وابستگی که پیدا میکنن بعد که رهاشون کنی چه حسی پیدا میکنن

بنظرم اگر همچین قصدی داری همین الان بگرد واسش سرپرست پیدا کن. توی دیوار و اینجاها آگهی بزن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»