2777
2789
عنوان

تو رو خدا همه بیاین فردا روز مرگ منه

1052 بازدید | 53 پست

شوهرم بهم گفت یک ساله زن صیغه کردم من سه تا بچه هم دارم هر چقد فکر میکنم میبینم نمیتونم ببخشمش فردا قرارهدبیاد پدرم هم میگه تعهد امضا کنه و چند تا شرط دیگه برگرد به زندگیت 

ولی من نمیتونم دیگه باهاش زندگی کنم چیکار کنم 

از طرفی هم میگم بچه هامو نبینم دق میکنم 

تو رو خدا کمکم کنین اونایی که تجربه دارن

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرتو سقط کن شوهرت حرومزاده اس

آره حرومزاده ست میترسم نذاره بچه هامو ببینم

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
آره حرومزاده ست میترسم نذاره بچه هامو ببینم

بچه هات حق انتخاب دارن

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

عزیزم شوهرت الان چی میگه؟ پشیمونه و معذرت خواهی میکنه یا پرروعه و میگه برو رد کارت؟

ابراز پشیمانی میکنه ولی قلبم درد میکنه وقتی حرفاش یادم میاد فکر اینکه یک سال داشته چیکار میکرده منو میکشه

اگر تواناییش داری پدرت حمایتت میکنه جداشو

بیماری که از روان همسرت میزنه به روان خودت تحملش سختر میزنه کل سلامت بدنت کیفیت زندگیت ناکار میکنه بعدش خدانکرده معلوم نیست به کجا ختم بشه وضعیت سلامتیت

بچه هات حق انتخاب دارن

نه سنشون نرسیده خیلی میترسم ازم بگیردشون

اگر تواناییش داری پدرت حمایتت میکنه جداشوبیماری که از روان همسرت میزنه به روان خودت تحملش سختر میزنه ...

منم همین فکرو دارم نمیدونم درد ندیدن بچه ها سخت تره یا درد دیدن خیانت های همسر 

ابراز پشیمانی میکنه ولی قلبم درد میکنه وقتی حرفاش یادم میاد فکر اینکه یک سال داشته چیکار میکرده منو ...

نگاه استارتر بزار رک بگم شما سه تا بچه داری اگه بخوای طلاق بگیری باید بدی بچه هارو به پدرشون 

چون پدرت حتی اگه پولدارم باشه نمیتونه تا همیشه خرجتو بده اگه بخوای تو این جامعه کار کنی بیچاره میشی با این مردای کثافت که فقد دنبال زنایی هستن که جدا شدن 

نگهداری سه تا بچه هم مسئولیت داره 

سعی احساساتو کنار بزاری اگه پشیمونه خرش کنی یکم ناز کن بعد برگرد 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

از این آدم آشغال چطور ۳ تا بچه آوردی!!!!!!!!!نگو که سه تا داشتی و بعد اینکاره شده

بعد سومی اینکاره شد دقیقا

نه سنشون نرسیده خیلی میترسم ازم بگیردشون

دخترن یا پسر 

۱۲ ۷۵

جدی با شوهرت صحبت کن بگو طلاق میخوام

یا بچه هارو بده مهریه میبخشم

یا مهریمو بده بچه ها برای خودت(چون زن دومش نمیزاره و راه نمیاد بچه یک نفر دیگه رو بزرگ کنه مجبور میشه بچه هارو بده به شما)