حس_ششمم_من مدیر استارتر عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2854 عنوان خستگی همیشگی شوهرمن 951 بازدید | 13 پست دوستان شوهر من همیشه وقتی از سر کار میاد خونه خسته ست تا شام میخوریم نمیتونه دیگه چشماشو باز نگه داره به نظر شما باید پیش چه دکتری ببرم تا خوب بشه بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت 1396/08/13 | 11:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه233 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 10447 حتما یه ویتامینش کمهیا کارش فعالیت بدنی زیاد دارهببر دکتر عمومی براش یه چکاب مینویسه هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کنندهای نیفتاده تعجب نکنید صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
شَمسا عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 8863 آخی حتما کارش سنگینه ولی فکر کنم مولیتی ویتامین و قرص آهن خیلی براش خوب باشه
حس_ششمم_من مدیر استارتر عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2854 حتما یه ویتامینش کمه یا کارش فعالیت بدنی زیاد داره ببر دکتر عمومی براش یه چکاب مینویسه نه فعالیت بدنی نداره استرس و بد وبد وکارش زیاده .فکریه بیشتر کارش.عمومی ببرم میخواد چکاب بده سالانه از طرف شرکت میره اونجا گفته مشکلی نداری بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
tooootfarangi عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 1087 نه فعالیت بدنی نداره استرس و بد وبد وکارش زیاده .فکریه بیشتر کارش.عمومی ببرم میخواد چکاب بده ... خخ حوصله داریا بزار بخوابه ولش کن😀
حس_ششمم_من مدیر استارتر عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2854 خخ حوصله داریا بزار بخوابه ولش کن😀 اتفاقا اونروز بهش میگم تو که از سر کار میای خونه میخوابی همون بمون شرکت خسته راه نباشی میرسی خونه خخخخخخخخ بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
پروازدراسمان عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 3418 نه فعالیت بدنی نداره استرس و بد وبد وکارش زیاده .فکریه بیشتر کارش.عمومی ببرم میخواد چکاب بده ... وا خب خستس دیگه .فعالیت مغزی بیشتر از فعالیت فیزیکی آدمو خسته میکنه. گناه داره بزار استراحت کنه بنده خدا.
حس_ششمم_من مدیر استارتر عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2854 وا خب خستس دیگه .فعالیت مغزی بیشتر از فعالیت فیزیکی آدمو خسته میکنه. گناه داره بزار استراحت کنه بنده ... اخه با این شرایط هیچ جا نمیتونیم مهمونی بریمهمه شوهرم رو با این شرایط ببینن میکن چرا اینطوریه نکنه معتاده نکنه مشکل دیگه ای داره؟ بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
لیلیوم68 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 16547 عزیزم خسته س خب بذار راحت باشه ,شوهر منم همینه .بعضی موقع ها لقمه تو دهنشه خوابش برده یا داره حرف میزنه ,وسطش خوابه😊 قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
حس_ششمم_من مدیر استارتر عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2854 عزیزم خسته س خب بذار راحت باشه ,شوهر منم همینه .بعضی موقع ها لقمه تو دهنشه خوابش برده یا داره حرف می ... ببین خوابیدنش مشکلی نداره .من نگرانم نکنه مشکلی داشته باشه داره اینطوری نشون میده برای همین تاپیک زدم بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
لیلیوم68 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 16547 ببین خوابیدنش مشکلی نداره .من نگرانم نکنه مشکلی داشته باشه داره اینطوری نشون میده برای همین تاپیک زد ... آهان از اون نظر خب یه بار ببرش دکتر و آزمایش بگیر ,خیالت راحت شه .شایدم از اول اینجوری بوده ,بعضی آدما کلا زود خوابشون میبره ,خونواده خودم اینجورین قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
حس_ششمم_من مدیر استارتر عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2854 آهان از اون نظر خب یه بار ببرش دکتر و آزمایش بگیر ,خیالت راحت شه .شایدم از اول اینجوری ... خودش همش میگه اخه من چرا اینقدر زود خسته میشم اما من نگرانم براش اخه خودم هم شاغلم میدونم خستگی کار باخستگی اون خیلی فرق داره سالانه از طرف شرکت چکاب میشه اونجا گفتن مشکلی نداری همه چیز اوکی هست بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
maral_i عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 5377 شوهر من هر چند وقت اینجوری میشه میره خون میده خوب میشه خودش یه ربطی بینشون ایجاد کرده! 🍃
حس_ششمم_من مدیر استارتر عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2854 شوهر من هر چند وقت اینجوری میشه میره خون میده خوب میشه خودش یه ربطی بینشون ایجا ... ممنون منم بهش میگم بره خون بده بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت