2777
2789
عنوان

خستگی همیشگی شوهرمن

951 بازدید | 13 پست

دوستان شوهر من همیشه وقتی از سر کار میاد خونه خسته ست تا شام میخوریم نمیتونه دیگه چشماشو باز نگه داره 

به نظر شما باید پیش چه دکتری ببرم تا خوب بشه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

حتما یه ویتامینش کمه

یا کارش فعالیت بدنی زیاد داره

ببر دکتر عمومی براش یه چکاب مینویسه

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما یه ویتامینش کمه یا کارش فعالیت بدنی زیاد داره ببر دکتر عمومی براش یه چکاب مینویسه

نه فعالیت بدنی نداره 

استرس و بد وبد وکارش زیاده .فکریه بیشتر کارش.عمومی ببرم میخواد چکاب بده سالانه از طرف شرکت میره اونجا گفته مشکلی نداری

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
 خخ حوصله داریا بزار بخوابه ولش کن😀

اتفاقا اونروز بهش میگم تو که از سر کار میای خونه میخوابی همون بمون شرکت خسته راه نباشی میرسی خونه خخخخخخخخ

نه فعالیت بدنی نداره  استرس و بد وبد وکارش زیاده .فکریه بیشتر کارش.عمومی ببرم میخواد چکاب بده ...

وا خب خستس دیگه .فعالیت مغزی بیشتر از فعالیت فیزیکی آدمو خسته میکنه. گناه داره بزار استراحت کنه بنده خدا.

وا خب خستس دیگه .فعالیت مغزی بیشتر از فعالیت فیزیکی آدمو خسته میکنه. گناه داره بزار استراحت کنه بنده ...

اخه با این شرایط هیچ جا نمیتونیم مهمونی بریم

همه شوهرم رو با این شرایط ببینن میکن چرا اینطوریه نکنه معتاده نکنه مشکل دیگه ای داره؟

عزیزم خسته س خب بذار راحت باشه ,شوهر منم همینه .بعضی موقع ها لقمه تو دهنشه خوابش برده یا داره حرف میزنه ,وسطش خوابه😊

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
عزیزم خسته س خب بذار راحت باشه ,شوهر منم همینه .بعضی موقع ها لقمه تو دهنشه خوابش برده یا داره حرف می ...

ببین خوابیدنش مشکلی نداره .من نگرانم نکنه مشکلی داشته باشه داره اینطوری نشون میده برای همین تاپیک زدم

ببین خوابیدنش مشکلی نداره .من نگرانم نکنه مشکلی داشته باشه داره اینطوری نشون میده برای همین تاپیک زد ...

آهان از اون نظر  خب یه بار ببرش دکتر و آزمایش بگیر ,خیالت راحت شه .شایدم از اول اینجوری بوده ,بعضی آدما کلا زود خوابشون میبره ,خونواده خودم اینجورین

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
آهان از اون نظر    خب یه بار ببرش دکتر و آزمایش بگیر ,خیالت راحت شه .شایدم از اول اینجوری ...

خودش همش میگه اخه من چرا اینقدر زود خسته میشم 

اما من نگرانم براش اخه خودم هم شاغلم میدونم خستگی کار باخستگی اون خیلی فرق داره 

سالانه از طرف شرکت چکاب میشه اونجا گفتن مشکلی نداری همه چیز اوکی هست

شوهر من هر چند وقت اینجوری میشه میره خون میده خوب میشه      خودش یه ربطی بینشون ایجا ...

ممنون 

منم بهش میگم بره خون بده