2777
2789
یه سوال شخصی بپرسم استارتر ؟ بابات از مامانت چرا جدا شد ؟ از زن بابات چرا جدا زندگی میکنه ؟ چرا به ی ...

از مادر من خده مادرم لیاقت نداشت پدرم همه جوره هرچیزیو فراهم کرد براش ولی به پدرم خیانت کرد از زن بابام نمیدونم چرا از وقتی یادمه جدا زندگی میکردم حقیقتش از مادر من ک کلا جدا شده و برگشتی نیست ولی زن بابامو خجالت میکشه ازش یجورایی 

ایشالا ک خیره

دقیقا همین دیگه فقط میخوان کوفت بقیه کنن همه چیو... بخدا حاضرم دختراش برن من برم شبانه روز پرستاری ز ...

خدا از این بچه ها نصیب گرگ بیابون نکنه

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مادر من خده مادرم لیاقت نداشت پدرم همه جوره هرچیزیو فراهم کرد براش ولی به پدرم خیانت کرد از زن با ...

خب شما یکاری کن بره با زنش دیگه .اوناهم دل دارن .اون زنم دلش میخاد شوهرش کنارش باشه .شاید بابای توهم دلش میخاد یه خونه و خونواده ی خوب داشته باشه 

اگه اون زن برات خوب بوده توهم براش خوب باش .دختری کن براش .هم زندگی اونو جمع کن هم زندگی باباتو

داره ولی دخترش نمیزاره برمیداره میزاره روی اپن یا جای دیگه اونم نمیتونه راه بره بره برداره

ای کاش بشه زن بابات و خودت برین پیش بابات زندگی کنید 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

خب شما یکاری کن بره با زنش دیگه .اوناهم دل دارن .اون زنم دلش میخاد شوهرش کنارش باشه .شاید بابای توهم ...

نشد من خیلی تلاش کردم نتیجش شد سرد شدن بابام نسبت بمن.... ک الان خداروشکر باز با پدرم خوبم 

اون‌خواهرامم باعث این سردی بین زن بابام و بابام هستن... ا

ایشالا ک خیره

ای کاش بشه زن بابات و خودت برین پیش بابات زندگی کنید

منکه بیشتر پیش پدرم هستم ولی زن بابام و پدرم همکاری نمیکنن ک پیش هم زندگی کننن و بچه هاشونم خیلی مقصرن تا پدرم و زن بابام ارتباط میگیرن میان زنگ میزن بابام اعصاب خوردی درست میکنن بابام باز دور میشه.... اینم‌بگم بچه هاش همه ۳۲ به بالا هستن تحصیلکرده هستن و خونه دارن و بخوان میتونن جدا زندگی کنن برا خدشون

ایشالا ک خیره