خانوما من ۲ سال پیش زن بابام زندگی کردم الان جدا زندگی میکنم و اون برام مادری کرد واقعا ومنم خیلییییی دوسش دارم طوری ک رفتم بیمارستان گریه میکردم و اونم منو از بچه هاش بیشتر دوس داره و اینو از روی رفتاراش و چیزی ک به همه میگه میفهمم بعد الان پاش شکسته ونمیتونه تکون بخوره خواهرم ک جدا شده و بچه ی زن بابامه خونه زن بابام مراقبت میکنه ازش بعد این خواهرم کارت زن بابام دستش باشه ازش به هر بهونه ای پول برمیداره و... بابامم گف دیگه کارتوپول نمیریزم گوشت و برنج میخرم بقیه چیزای مورد نیازم از مغازه کنار خونه بخرید همه چیز داره من میام حساب میکنم
یه سوال شخصی بپرسم استارتر ؟ بابات از مامانت چرا جدا شد ؟ از زن بابات چرا جدا زندگی میکنه ؟ چرا به ی ...
از مادر من خده مادرم لیاقت نداشت پدرم همه جوره هرچیزیو فراهم کرد براش ولی به پدرم خیانت کرد از زن بابام نمیدونم چرا از وقتی یادمه جدا زندگی میکردم حقیقتش از مادر من ک کلا جدا شده و برگشتی نیست ولی زن بابامو خجالت میکشه ازش یجورایی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای کاش بشه زن بابات و خودت برین پیش بابات زندگی کنید
منکه بیشتر پیش پدرم هستم ولی زن بابام و پدرم همکاری نمیکنن ک پیش هم زندگی کننن و بچه هاشونم خیلی مقصرن تا پدرم و زن بابام ارتباط میگیرن میان زنگ میزن بابام اعصاب خوردی درست میکنن بابام باز دور میشه.... اینمبگم بچه هاش همه ۳۲ به بالا هستن تحصیلکرده هستن و خونه دارن و بخوان میتونن جدا زندگی کنن برا خدشون