2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم نفرین و اه و ناله ک اره خوش خوشان شمام تموم میشه مادر من ویشب نصفه شب حالش بد شده فلانی رفته قر ...

خب پس دردتون چیه ک عادت ندارین 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

زن بابام و پدرم جدا زندگی میکنن ولی طلاق نگرفتن مادرم و پدرم طلاق گرفتن تو یه ساختمون در واحد های جد ...

چ زندگی پیچیده ای 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

چرا مگه شما مسول خریدی بابات بخودشون پول بدن بخرن

هر پولی توی کارت میره خرج میشه وومعلوم نیس چی شده.... باورت میشه یبار ۵ صبح یدفعه ۱ ملیون از کارت کشیده شد؟ و هیچکدوم گفتن خبر ندارن؟ حالا من نمیدونم این پول برای خرید اگر خرج بشه ک ولخرجیه چون خیلی زیادیه.... هر دفعه بابام ۵ ملیون میریزه و این پنج ملیون به یه هفته نمیرسه .... برنجم بابام میبره گوشتم نمیخرن ک بگیم گوشت میخرن برا اون میره مرغ میخورن اونم به ندرت سر همین گف از مغازه خرید کنید من حساب میکنم گوشت و مرغو برنجم من میارم 

ایشالا ک خیره

مرسی ک تو تایپیکم شرکت کردی🥲🤍خیلی دوس دارم دارم زنگ بزنم ولی خدش گوشی نداره سن بالا هست و یه گوشی ...

ای کاش واسه زن بابات ی گوشی ساده بگیرید ک بتونین با خودش در ارتباط باشین 

هر پولی توی کارت میره خرج میشه وومعلوم نیس چی شده.... باورت میشه یبار ۵ صبح یدفعه ۱ ملیون از کارت کش ...

یه سوال شخصی بپرسم استارتر ؟ بابات از مامانت چرا جدا شد ؟ از زن بابات چرا جدا زندگی میکنه ؟ چرا به یکی از زنای خودش برنمیگرده و زن میخاد؟

ببخشید متوجه نشدم واضح تر منظورتون رو‌میگید؟

میگم پس دردشون چیه از ی طرف گله میکنن از ی طرف میگن عادت نداریم نصف شب ب این و اون زنگ بزنیم 

چ آدمای سمی

چقدر زن خوبی بوده که اینقدر دوستش داری

خیلیییی فرشته ی واقعی بود برای من ای کاش میشد پیش من زندگی‌کنه رو چشام میزاشتمش... حیف ک افتاده زیر دست اون بچه هاش و دست منم بستس🥲اونم خیلییی منو دوس داره🥲

ایشالا ک خیره

میگم پس دردشون چیه از ی طرف گله میکنن از ی طرف میگن عادت نداریم نصف شب ب این و اون زنگ بزنیم چ آدمای ...

دقیقا همین دیگه فقط میخوان کوفت بقیه کنن همه چیو... بخدا حاضرم دختراش برن من برم شبانه روز پرستاری زن بابامو‌کنم ... هم نمیزارن من برم کاراشو کنم خدشونم میکنن هی منت میزارن سرش

ایشالا ک خیره

ای کاش واسه زن بابات ی گوشی ساده بگیرید ک بتونین با خودش در ارتباط باشین

داره ولی دخترش نمیزاره برمیداره میزاره روی اپن یا جای دیگه اونم نمیتونه راه بره بره برداره

ایشالا ک خیره

بابات میخواد از زن بابات جدا شه؟

بابام و زن بابام خیلی سالی هست ک جدا زندگی میکنن نمیدونم چرا ولی از وقتی یادمه جدا زندگی میکردن منم هیجوقت دلیلش رو نفهمیدم 

ایشالا ک خیره