2777
2789
عنوان

درد پهلو ممکنه از عفونت لگن یا واژن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 12442 بازدید | 111 پست
منم تو بارداری درد داشتم به پهلو چپ سختم بود بخوابم یک چندوقتیه الان اینجوری شدم از درد کمرم میزنه پ ...

منم همینجوری بودم ، اوایل زود خوب میشد ، ولی بار اخر دیگه اصلا اروم نشدم ، تا بستری شدم ، تو بارداری میگفتن چسبندگی لگن اوردی ، قرار بود سزارین که میشن اونم عمل کنن که دکتر یادش رفت ، منم فکر میکردم دردهام از اونه ، اما چند هفته قبل که دردم شدید شد فهمیدن تورشن دارم ، عملم کردن ، الان خیلی بهترم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه😭 فردا هم باید برم با این درد سر کار

دکترای الان خیلی بیخیالن، طرف درد میکشه قشنگ دنبال دلیلش نمیگردن ، تو ممکنه عفونت لگن هم داشته باشی ، چون دردهای اون قسمت یا مربوط به دفع سنگ کلیه س ، یا کیست تخمدان ، یا عفونت مثاله و لگن ویا حتی ممکنه از روده باشه 

دفع سنگ کلیه هم دردداش زیاده ، حالت تهوع و استفراغ هم داره ، البته عفونت و سنگ تو ازمایش ادرار و خو ...

ازمایش عفونت دارم ۵روز دیگه یه بار دادم چون گل کشیده بودم دکتر گفت ممکنه منفی‌کرده باشه تستو دوباره باید ازمایش بدم

دکترای الان خیلی بیخیالن، طرف درد میکشه قشنگ دنبال دلیلش نمیگردن ، تو ممکنه عفونت لگن هم داشته باشی ...

عفونت لگن هم فکر‌کنم با لاپروسکوپی معلوم میشه نه؟ یا با پاپ اسمیر هم‌مشخص میشه؟

منم همینجوری بودم ، اوایل زود خوب میشد ، ولی بار اخر دیگه اصلا اروم نشدم ، تا بستری شدم ، تو بارداری ...

یعنی تا ۱سال موندی بعد متوجه شدی تورشنه؟ منم بمونم یک‌سال موردی نداره؟ اخه‌میترسم بابام بفهمه رابطه داشتم چیکار‌کنم دارم دردشو تحمل‌میکنم فردا اگه شد شیاف میزارم ببینم‌چجوری میشه قبلا ژلوفن کامپاند خوردم دردش کمتر شده بود یه بارم مرفین زده بودم باز یکم دردش کمتر شده بود

دفع سنگ کلیه هم دردداش زیاده ، حالت تهوع و استفراغ هم داره ، البته عفونت و سنگ تو ازمایش ادرار و خو ...

البته بگم قبلا فقط سمت چپ بود الان سمت راستمم درد میکنه اما دردش از سمت‌چپ کمتره

یعنی تا ۱سال موندی بعد متوجه شدی تورشنه؟ منم بمونم یک‌سال موردی نداره؟ اخه‌میترسم بابام بفهمه رابطه ...

من چون بچه کوچیک داشتم ، میترسیدم پیگیر باشم ، با شیاف و مسکن دردمو اروم میکردم ، اخرش مجبور شدم عمل کنم ، اگر دردش واست قابل تحمل که با مسکن خودتو اروم کن ، مجرد هستی ؟؟

اینم بگم اوایل فقط سمت چپ بود الان سمت راستمم درد میکنه حدود ۲هفتست اما دردش از سمت چپم‌کمتره. باز‌ممکنه تورشن باشه؟