2777
2789
عنوان

خرید خونه

675 بازدید | 73 پست

ی زمانی آرزوم شاغل شدن بود ماشین خریدن خونه و اینا بعد سه سال ینی از سال۱۴۰۰تا حالا تقریبا ب اینا رسیدم فک میکردم اینا بخصوص داشتن خونه ی آرامش نسبی ب همراه داره اما نداشت آخه گاهی تاپیک دیدم خانوما خوشحال نوشتن خونه دار شدیم اسباب کشی کردیمو اینا اما من زیاد خوشحال نشدم ینی سوپرایزنشدم مشکل از کجاست؟ آرامش واقعی کجاس؟ زندگی چیه؟ این دنیا برا چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اردیبهشت دفترم رو تاسیس کردم ماهی ۱۵ میلیون اجاره میدم . همه درآمدم رو پس انداز میکنم بتونم دفتر بخرم . شوهرم به شدت مخالفه میگه با پولت حال کن واسه خودت چیزایی ک دوست داری بخر . این همه پول جمع کنی جمع کنی آخرش ک اجاره دفتر ندی . تهش ک چی . نمیتونم خودمو راضی کنم . شایدم داره درست میگه

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

منم رشتم حقوقه دادگستری هم قبول شدم اما نرفتم.کلا با اخلاقم سازگار نبود رشته حقوق بخصوص وکالت

برعکس من ک عاشق حقوقم

آزمون سردفتری خیلی سخته خیلی کم هم برگزار میشه کار بزرگی کردید قبول شدید

من ۴۰۱ قبول شدم. خیلی اذیتمون کردن تا ابلاغ گرفتیم . تازه اردیبهشت دفتر رو باز کردم