2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 73 پست
البته دفتر اسناد تنش هاش کمتره نسبت ب وکالت

منم برای همین سردفتری رو انتخاب کردم . درآمدش کمتره اما امنیت شغلی بیشتری نسبت ب وکالت داره . سر ظهر ک دفتر رو میبندی دیگه مسائل و دغدغه هات میمونه تو همون دفتر . کل زندگیت رو درگیر نمیکنه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برای همین سردفتری رو انتخاب کردم . درآمدش کمتره اما امنیت شغلی بیشتری نسبت ب وکالت داره . سر ظهر ...

سردفتری از سال ۸۶آزمونش برگزار نمیشد تا همین سال۱۴۰۰فک کنم خیلی طول کشید.شما وقتی قبول شدید آموزش هم دیدید؟

از قضاوت و وکالت خیلی بهتره درآمدشم بیشتره

درآمد سردفترای قبل سال ۹۷ خیلی بیشتر . از سال ۸۷ تا ۹۷ هیچ آزمونی برگزار نشد اون دوران انحصار دست سردفتران بود . در کل خوبه من راحتی کار برام خیلی مهم بود

سردفتری از سال ۸۶آزمونش برگزار نمیشد تا همین سال۱۴۰۰فک کنم خیلی طول کشید.شما وقتی قبول شدید آموزش هم ...

بله تقریبا ۱۴ ماه کارآموز بودیم . از ۴۰۱ ک قبول شدیم تا خبر بدن برای کارآموزی و کلاسا تشکیل بشه و بعد ابلاغ بگیریم شد اردیبهشت ۴۰۳

درآمد سردفترای قبل سال ۹۷ خیلی بیشتر . از سال ۸۷ تا ۹۷ هیچ آزمونی برگزار نشد اون دوران انحصار دست سر ...

بله درسته‌. ینی بعد سال۹۷ چ اتفاقی افتاد؟ چون آزمون جدید برگزار شد دفاتر زیاد شدن و درآمد کم؟

بله تقریبا ۱۴ ماه کارآموز بودیم . از ۴۰۱ ک قبول شدیم تا خبر بدن برای کارآموزی و کلاسا تشکیل بشه و بع ...

اوه خیلی طول کشید واقعا. فک کردم کارآموزی مث وکلا میفرستن تون پیش دفاتر

بله درسته‌. ینی بعد سال۹۷ چ اتفاقی افتاد؟ چون آزمون جدید برگزار شد دفاتر زیاد شدن و درآمد کم؟

بله همینطوره . الان هم هر سال آزمون برگزار میشه . سند خودرو رو هم از اختیارات دفاتر اسناد رسمی‌خارج کردن خیلی به ضرر سردفتران شد .

اوه خیلی طول کشید واقعا. فک کردم کارآموزی مث وکلا میفرستن تون پیش دفاتر

اون دوره خیلی اذیتمون کردن برای قبولی های جدید روند کارآموزی سریع تر طی میشه . نه ما تو کانون آموزش دیدیم دفتر نرفتیم

بله همینطوره . الان هم هر سال آزمون برگزار میشه . سند خودرو رو هم از اختیارات دفاتر اسناد رسمی‌خارج ...

هر سال برگزار میشه؟ فک کردم فقط همون سال۹۸‌بود و تمام

هر سال برگزار میشه؟ فک کردم فقط همون سال۹۸‌بود و تمام

امسال دوبار برگزار شد . اردیبهشت آزمون معوق ۴۰۲ برگزار شد و شهریور آزمون ۴۰۳

بله همینطوره . الان هم هر سال آزمون برگزار میشه . سند خودرو رو هم از اختیارات دفاتر اسناد رسمی‌خارج ...

چون سند رو خارج کردن ب ضرر دفاتر شد؟ چرا؟ خب دفاتر خیلی کارای دیگم انجام میدن ک سند خودرو فقط یکیش بود

امسال دوبار برگزار شد . اردیبهشت آزمون معوق ۴۰۲ برگزار شد و شهریور آزمون ۴۰۳

چ جالب دوبار. اصلا نشنیدم یا اصلا صداشو در نیاوردن.اخه برا شهر ما و اطرافش بعد سال ها ک آزمون برگزار شد دو یا سه نفر میخواستن

چون سند رو خارج کردن ب ضرر دفاتر شد؟ چرا؟ خب دفاتر خیلی کارای دیگم انجام میدن ک سند خودرو فقط یکیش ب ...

سند خودرو خیلی درآمد داشت برای دفاتر . کار دفتر فقط سند ماشین نیست ولی عمده درآمد همین بود . 

چ جالب دوبار. اصلا نشنیدم یا اصلا صداشو در نیاوردن.اخه برا شهر ما و اطرافش بعد سال ها ک آزمون برگزار ...

اگه میخوای شرکت کنی باید پیگیر باشی