ی زمانی آرزوم شاغل شدن بود ماشین خریدن خونه و اینا بعد سه سال ینی از سال۱۴۰۰تا حالا تقریبا ب اینا رسیدم فک میکردم اینا بخصوص داشتن خونه ی آرامش نسبی ب همراه داره اما نداشت آخه گاهی تاپیک دیدم خانوما خوشحال نوشتن خونه دار شدیم اسباب کشی کردیمو اینا اما من زیاد خوشحال نشدم ینی سوپرایزنشدم مشکل از کجاست؟ آرامش واقعی کجاس؟ زندگی چیه؟ این دنیا برا چیه؟
ببخشید میپرسم شنیدم درآمد دفاتر بالای صد هست یا همین حدود کمتر ک نیست؟
من ماهی بالای ۲۰۰ میلیون تراکنش دارم . ولی از این پول فقط ۶۰ ۷۰ تومن برای منه . مابقی میشه حق الثبت برای اداره ثبت و مالیات و حق کانون سردفتران و حقوق دفتریار و بیمه . درآمد دفاتر از دور قشنگه . چون همه فک میکنن فرضا همه این ۲۰۰ میلیون میره تو جیب سردفتر
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
به خاطر اینکه انسان برای رسیدن به لقای پروردگار آفریده شده،برای اطاعت و بندگی خدا.اینهایی که گفتی مقصدهای کاذبه،آرزوست که وقتی بهشون میرسی تازه احساس افسردگی میکنی.برای اینکه می خوای حالت خوب باشه در کنار استفاده از لذت های مادی سعی کن معنویاتت و قوی کنی نمازات و به وقت بخون ،قرآن بخون،یه چیز خیلی مهم سعی کن بخشی از حقوقت و وقف نیازمندان کنی به شدت حالت خوب میشه
واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
اگه دفتر اجاره ای باشه پول برق آب و اینترنت هم اضافه بشه و حقوق و بیمه پرسنل دفترم بیاد روش چیزی نمی ...
اجاره دفتر فقط ماهیانه ۱۵ میلیون . ۱۰ درصد حق التحریر درآمد دفتر یار اول. من فعلا پرسنل دیگه ای ندارم فقط یه سرایدار ک بعد تعطیلی میره کارای دفتر رو انجام میده .. هزینه های جانبی هم ک زیاده . موقع تاسیس دفتر دوتا سیستم خریدم با امکانات جانبی مثل اسکنر و پرینتر و بقیه لوازم ۱۵۰ میلیون شد . دوربین با قابلیت ضبط صدا و بقیه لوازم دفتر رو هم بهش اضافه کن
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید