2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 73 پست
سند خودرو خیلی درآمد داشت برای دفاتر . کار دفتر فقط سند ماشین نیست ولی عمده درآمد همین بود .

خب الان کار همین سند خودرو رو کی انجام میده؟پلیس راهور؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میپرسم شنیدم درآمد دفاتر بالای صد هست یا همین حدود کمتر ک نیست؟

من ماهی بالای ۲۰۰ میلیون تراکنش دارم . ولی از این پول فقط ۶۰ ۷۰ تومن برای منه . مابقی میشه حق الثبت برای اداره ثبت و مالیات و حق کانون سردفتران و حقوق دفتریار و بیمه . درآمد دفاتر از دور قشنگه . چون همه فک میکنن فرضا همه این ۲۰۰ میلیون میره تو جیب سردفتر 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

منم مثل شمام 

البته فقط خونه خریذیم 

ولی اصلا حس خوبی نداشتم و ندارم 

ذوق کنم سور پرایز بشم اصلا 

وسایل بردن اصلا خوشحال نشدم 

معاملمونو دوست نداشتم 

دلم میخواد وضعمون خوب بشه یه معامله خوب و دلچسب کنیم

من ماهی بالای ۲۰۰ میلیون تراکنش دارم . ولی از این پول فقط ۶۰ ۷۰ تومن برای منه . مابقی میشه حق الثبت ...

خداروشکر ایشالا درآمد و رزق و روزیتون بیشتر بشه

خب الان کار همین سند خودرو رو کی انجام میده؟پلیس راهور؟

برای انتقال سند همون برگه سبز کافیه . با همون میرن مراکز تعویض پلاک 

به خاطر اینکه انسان برای رسیدن به لقای پروردگار آفریده شده،برای اطاعت و بندگی خدا.اینهایی که گفتی مقصدهای کاذبه،آرزوست که وقتی بهشون میرسی تازه احساس افسردگی میکنی.برای اینکه می خوای حالت خوب باشه در کنار استفاده از لذت های مادی سعی کن معنویاتت و قوی کنی نمازات و به وقت بخون ،قرآن بخون،یه چیز خیلی مهم سعی کن بخشی از حقوقت و وقف نیازمندان کنی به شدت حالت خوب میشه

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
من ماهی بالای ۲۰۰ میلیون تراکنش دارم . ولی از این پول فقط ۶۰ ۷۰ تومن برای منه . مابقی میشه حق الثبت ...

اگه دفتر اجاره ای باشه پول برق آب و اینترنت هم اضافه بشه و حقوق و بیمه پرسنل دفترم بیاد روش چیزی نمیمونه که بنظرم

اگه دفتر اجاره ای باشه پول برق آب و اینترنت هم اضافه بشه و حقوق و بیمه پرسنل دفترم بیاد روش چیزی نمی ...

اجاره دفتر فقط ماهیانه ۱۵ میلیون . ۱۰ درصد حق التحریر درآمد دفتر یار اول. من فعلا پرسنل دیگه ای ندارم فقط یه سرایدار ک بعد تعطیلی میره کارای دفتر رو انجام میده .. هزینه های جانبی هم ک زیاده . موقع تاسیس دفتر دوتا سیستم خریدم با امکانات جانبی مثل اسکنر و پرینتر و بقیه لوازم ۱۵۰ میلیون شد . دوربین با قابلیت ضبط صدا و بقیه لوازم دفتر رو هم بهش اضافه کن 

مالیات و حق کانون دو تا چیز جدا از همه؟ مالیات ب دولت یا کانون؟

اجاره دفتر فقط ماهیانه ۱۵ میلیون . ۱۰ درصد حق التحریر درآمد دفتر یار اول. من فعلا پرسنل دیگه ای ندار ...

بله درسته کاغذ خودکار دکور میز.دفتریار ینی نفر دوم بعد سردفتر؟

مالیات ب دولت . حق کانون جدا

وای اینکه خیلی زیاده. هر ماه همه این هزینه ها.دفتریارو حتما باید ده درصد بدید؟ ینی نمیشه مث بقیه جاها حقوق اداره کار بدید؟