2777
2789

فقط اونایی که تو‌این حوضه هستن بگن

1.مدارک معتبر و بین المللی فنی حرفه ای دارن..رشته دانشگاهیشون مدیریت مالی تهرانه...مسلط به انواع زبان های برنامه نویسی..پروژه های زیادیم قبول کرده و موفق بوده

2.توی یه دانشگاه دولتی مهندسی کامپیوتر خوندن(یعنی امتیاز اینو دارن که میخوان استخدام بشن بگن..من دانشگاهمم این رشته بوده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خب شرکت مدرکشم نگاه میکنه..وقتی مدرکش مرابط نیست چرا کار بدن؟

در مورد کارهای کامپیوتری مهم تر از مدرک این هست که بتونید پروژه ها را با موفقیت انجام بدین به خصوص شرکت های خصوصی و freelance 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

قطعا مورد دوم 

چون آموزش های فنی حرفه ای پشیزی ارزش نداره مدارکش هم همینطور

--

دانشگاه دولتی با رشته مهندسی کامپیوتر واقعا بهتره

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

قطعا مورد دوم چون آموزش های فنی حرفه ای پشیزی ارزش نداره مدارکش هم همینطور--دانشگاه دولتی با رشته مه ...

گفتم به انواع زبان ها مسلطه/پروژه های موفق زیادیم داشته

فقط فنی حرفه ایو دیدین؟

گفتم به انواع زبان ها مسلطه/پروژه های موفق زیادیم داشتهفقط فنی حرفه ایو دیدین؟

با هم جور در نمیاد   

از فنی حرفه ای مدرک گرفته

رشته تحصیلیش چیز دیگری بوده ( قطعا مبانی و پایه های لازم که در رشته کامپیوتر هست را نخونده )

و مسلط بودن به چند زبان هم بیشتر شبیه بلوف هست اگر میگفت یک یا دو زبان مسلطم قابل باور بود

-

من اگه شرکت داشتم و مصاحبه میکردم قطعا اولی رو رد میکردم چون شلم شوربا هست

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

با هم جور در نمیاد از فنی حرفه ای مدرک گرفتهرشته تحصیلیش چیز دیگری بوده ( قطعا مبانی و پایه های لا ...

..چون رشته مدیریت رو دوست داشته و نمیخواسته رشتش کامپیوتر باشه

فقط گاهن پروژه انجام میده

مدرکو نگفتم که بگم خفنه گفتم که بگم یعنی دوسش داشته رفته دنبالش..

با هم جور در نمیاد از فنی حرفه ای مدرک گرفتهرشته تحصیلیش چیز دیگری بوده ( قطعا مبانی و پایه های لا ...

حق با شماست...ولی خوب ایلان ماسک گفته من برام مهارت مهم تر از مدرکه..خودم اشناهایی دارم رشتشون کامپیوتر بوده ولی زبان های قدیمیو تو دانشگاه یاد میدادن با کلاس های متفرقه پیشرفته شدن...ولی خب نظرتون مهترمه ممنون وقت گذاشتید

چون خودتون توی این حوضه فعالید میگم..هرکسی که رشتش کامپیوتر بوده برنامه نویس حرفه ای نیست۹۰درصد اطرافم کلاس متفرقه رفتن...

چون خودتون توی این حوضه فعالید میگم..هرکسی که رشتش کامپیوتر بوده برنامه نویس حرفه ای نیست۹۰درصد اطرا ...

نود درصدو از کجا در میارید ؟ بستگی داره کجا خونده باشه از خروجی مهندسی کامپیوتر صنعتی شریف و دانشگاه تهران و امیرکبیر ، تقریبا صد در صد شون در زمینه ی کاری خودشان موفق و برنامه نویس میشوند و استارتاپ های بزرگ راه اندازی کرده اند .

حالا اینا به کنار

اگر نظر نمیخاستی چرا تاپیک باز کردی اولش میگفتی دومی رو انتخاب کنید ما هم انتخاب میکردیم دیگه   

نود درصدو از کجا در میارید ؟ بستگی داره کجا خونده باشه از خروجی مهندسی کامپیوتر صنعتی شریف و دانشگاه ...

من نیستم یکی کامپیوتر ازاد میخواد بره من اصلا انسانیم...

واینکه من خودم پسر خالم رتبه ۲رقمی بودن سالها پیش

توی دانشگاه همشون بشدت باهوش بودن خوده پسرخالم تیزهوشان بود و‌قبل دانشگاه کلاس میرفت عاشق کامپیوتر بود..اگه. دقت کنید من فرق دانشگاه ازاد و دولتیم پرسیدم ولی انقدر به فکر تخریب بودین نپرسیدین(شاید ندیدید کسی بدون دانشگاه برنامه نویس خوبی بشه)

نود درصدو از کجا در میارید ؟ بستگی داره کجا خونده باشه از خروجی مهندسی کامپیوتر صنعتی شریف و دانشگاه ...

بعدم مگه همه دانشجو های ریاضی یا همه دانشجو های کامپیوتر میرن شریفو امیرکبیر؟قطعا میدونید چه رتبه ای میخواد...از این همه دانشجوی کامپیوتر چند درصدشون امیرکبیرو شریفن!!!

گارد نگرفتم ..شما نمیدونم چرا باید‌گزارش کنید...توهینی نکردم..فقط گفتم بدون دانشگاهم میشه و اطرافم دیدم شما گفتید ارزش نداره فلانه من چی گفتم...هرجور صلاح میدونید فکر کنید روز خوش

جنبه داشته باشید من فقط یه سوال پرسیدم و‌چون دیدم کسایی که با کلاس های خوب حرفه ای شدن و فقط گفتم از۱۰۰درصد دانشجو های کامپیوتر تعداد کمی امیر کبیروشریفن اصلا میدونید وه رتبه ای میخواد؟

گارد نگرفتم ..شما نمیدونم چرا باید‌گزارش کنید...توهینی نکردم..فقط گفتم بدون دانشگاهم میشه و اطرافم دیدم شما گفتید ارزش نداره فلانه من چی گفتم...هرجور صلاح میدونید فکر کنید روز خوش