2777
2789
عنوان

یک اتفاق باحال 😬

206 بازدید | 12 پست

پسره که بهش مشاوره میدادم حدود سال 97بود فکر کنم اویل کارم من که تازه دانشجو شده بودم امروز پیام داد خودش معرفی کرد گفت من قبولی فلان بودم 

اون موقعه 23سالم بود الان دانشجو پزشکیم می خواستم باهات قرار بزارم آشنا شیم فلان 

خلاصه که فکرش نمی‌کردم اصلا اینجوری غافلگیر شم 😂خواهر میگه قیافه زشته تورو هنوز یادشه بد بخت 

حالا من چیزی نگفتم چی جواب بدم 

دانشجو❤️👩‍⚕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید رتبه کنکور خودت و خواهر چند بود که به عنوان مشاور مشغول شدید

خواهرم رتبه 8هزار بود ولی مشاور کنکور نیست فرد دیگه ای مشاور کنکور هستن 

من رتبه دورقمی سال97 تجربی 

دانشجو❤️👩‍⚕️
آره خیلی 😂😂

بهترینا اتفاق بیفته براتون❤️

بعدش بیابهمون بگو چیشد اخه ما فضولیم😁

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

اسی چقدر طول میکشه عادت کنم به درس خوندن به نظرت چیکار کنم عادت کنم؟تازه شروع کردم برام سخته 

هر چند وقت چقدر به تایم درس خوندنم اضافه کنم 

اصلا بنظرت از مهر شروع کنی میشه؟پشت کنکوریم تایمم ازاده

اسی چقدر طول میکشه عادت کنم به درس خوندن به نظرت چیکار کنم عادت کنم؟تازه شروع کردم برام سخته هر چند ...

برنامه ریزی پیوسته وازمون زیاد بده تحلیل مهمه

اگه خواستی آیدی مشاور میدم بگو فقط سوال داری 

چون  من جدیدن زیاد کار نگرفتم شرایط کنکور شما بگم فرق کرده

دانشجو❤️👩‍⚕️
اسی چقدر طول میکشه عادت کنم به درس خوندن به نظرت چیکار کنم عادت کنم؟تازه شروع کردم برام سخته هر چند ...

بنظرم از الان هم شروع کنی دیر نیست 

من طبق تجربه سال کنکور خودم بگم 

سر گوشی نیا حداقل8ساعت شروع ولی بخون واقعا چون من مثلا می‌رسیدم انرژی داشتم 16ساعت می خوندم ولی تایم متوالیم13ساعت بود

هر چقدر  انرژی داری تلاش کن 

قطعا قول میدم تلاش کنی میرسی

دانشجو❤️👩‍⚕️