2777
2789
عنوان

بدم میاد از کارگری برا مردم

385 بازدید | 26 پست

قبلا ی بی پول بی کار افسرده بودم حالا ی ی افسرده با پول شدم 😐 حقوقم زیاد نیست ولی برا خودم کفاف میده 

حس میکنم خیلی پایینم تو شرکت چون کنترل کیفی  و اداری و ..داریم همسن خودمم هستن  انقد قیافه میگیرن برا ادم اصن حالم بده خیلی 

یکم دردل کنیممم حالم بده💔 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما یه همسایه داشتیم که تو مدرسه فراش بود ادامه تحصیل داد و الان بازرس اموزش پروش  بهترین جای شهر خونه سه طبقه ساخت ....

سعی کن  ادامه تحصیل بدی و رشد کنی و اونایی که قیافه میگیرن هم خیلی احمق هستن

منم یعنی صبح که ازمیرم سرکار باید چایی بزارم طی بکشم وجارو شیشه هاروپروف رو پاک کنم باید شلوارها رو مرتب کنم وهمین طور شال هاا🤦🏻‍♀️ وباید اشپزخونع مرتب کنم وجواب مشتری هم بدم🤦🏻‍♀️

چیکار می‌کنی تو شرکت.خوداو با قبلنچت مقایسه کن نه با دیگران .اونوقت حالت خوب میشه

نمیتونم مقایسه نکنم چون حمالی میکنم هعی،همه کار پشت دستگاه و اینا 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
بهت حق میدم در کنارش درس هم بخون تو هم حقته یه روزی خودتو بالا ببینی

علاقه نداشتم ب رشتم روحیم انقد بد بود تو دانشگاه ب خودکشی فک میکردم اصلا زندگیمو دوس نداشتم ولی علاقه ب کار دارم حالام ک اینجوری شدم .

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
ما یه همسایه داشتیم که تو مدرسه فراش بود ادامه تحصیل داد و الان بازرس اموزش پروش بهترین جای شهر خون ...

من ب رشتم علاقه نداشتم ول کردم دانشگاه رو 

الان حالم خیلی بهتره ،اما میبینم دخترای هم سنم اینجوری واسم گارد میگیرن ناراحت میشم 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

تو همهدکار ادمای بیشعور و از خود مچکر زیاده محل نده کارتو انجام بده پولتو بگیر برو چیزایی که دوستداری بخر

من خیلی کار کردم همه کارم کردم تو همه صنفا حداقل یک ادم بیشعور هست 

فقط ببین هرچقدر حقوق میگیری 

حتما یک سومش و سکه پارسیان بخر بنداز کنار

سال بعد برو سراغش

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐