2777
2789
اونجاییکه فکر میکنی ادما پشتتن ولی نبودن دلم شکسته اونجاییکه حرفاتو به خدا فقط میشه زد و وقتیکه پسرا ...

مگه چیه شغلتون

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی وقتا یه چیزی رو ازته دلم خواستم ونشده وتلاش کردم واز بقیه حرف شنیدم اون لحظه انگار دلت آتیش میگیره یه نگاهی به بالا میکنی یعنی هستی خدا شنیدی نمیدونم ولی خیلی ناراحتم اصلا تا الان اینجوری نشستم از هرکی آدم ناراحته به خدا میگه از خدا از همه بیشتر ناراحتم اون که همه چی رو دید

خدایا فقط همین یکبار را

اینقدر دلم توی زندگی شکته و حالم بده در هر حالتی ، توی عروسی، مهمونی، جمع دوستانه ، لب ساحل توی جنگل هرجای دنیا قابلیت اینو دارم نگاه ی گوشه کنم بدون شیون شروع به گریه کردن کنمو اسک بریزم با ارومی و بدون تغیر چهرم(

خاطرات مثل خون ازم میرن...

دقیقا همین الان دارم بخاطرش اشک میریزم

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

آره از ق

بچگی هی بهم گفتن مَخ فامیل مامانم حلالشون نمیکنم

دانشگاه ک قبول شدم دهنشون بسته شد

ولی بازم اعتماد به نفس منو نابود کردن

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بعضیا خیلی نامردن حتی نمیخان صحبت کردنشون رو درست کنن

برای یه کنکوری دعا میکردم رییس بیمارستان بشه و دکتر ولی اون هر چی حرف از دهنش در اومد رو بهم گفت و بی نهایت بی احترامی کرد بهم همه شونو به خدا واگذار میکنم 

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین

شوهرم خیلی خجالت زده م میکرد واقعا هر روز از خودم بدم میومد،  دل شکستن جای خود داره 

یک ماهه شایدم بیشتر باهاش حرف نمیزنم یکم اوضام بهتره،  دیگه لااقل صبحانه میخورم،  یا نهار 

وقتی میاد هر کودوممون یه سمت خونه ایم،  حرف میزنه ماجرایی از روز رو بگه من هیچی نمیگم هیچی

یکی دلم رو شکوند و تاوان دادنش رو دیدم

همشون این روز رو تجربه میکنن