2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفتر من میخواستم بخرم😐. یه صد برگ. همونو مثل کلاسور استفادش میکنم

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

منم پیام نور قبول شدم هیچی نخریدم مانتوی درست حسابیم ندارم مامانم میگه مگه جای خوب قبول شدی که وسایلم بخری😑

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
همین دیگه چون رشته تاپ نیاری فقد سرزنشمون میکنن

آره دقیقا حالا رشتم خوبه کامپیوتره

شرایطم خیلی بد بود کمرشو پنج ساله عمل کرده دست به سیاه و سفید نمیزنه کفشاشم من میپوشونم هر روزم مهمون داریم خودمونم شیش نفریم

انتظار داشت دانشگاه عالیم قبول بشم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
منم پیام نور قبول شدم هیچی نخریدم مانتوی درست حسابیم ندارم مامانم میگه مگه جای خوب قبول شدی که وسایل ...

چرا مگه پیام‌نور چشه من کنکور ندادم با سوابق ثبتنام‌کردم همین پیام نورو هم با سوابق خیلیا قبول‌نشدن‌شما که با کنکور اوردی من شنیدم هفته ای دو الی سه روز بسته به انتخاب واحدات کلاس داری من میخوام یه دفتر کلاسوری مداد خودکار پاکن  بخرم با یه کیف شماهم حتما خرید کن