melissssa مدیر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 9528 عنوان اونایی که قبول شدن و میخوان برن دانشگاه | مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 20 پست چی خرید کردین چیمیخواین بخرین؟کلاسور بخریم یا سررسید 1403/07/23 | 17:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5844 چرا مگه پیامنور چشه من کنکور ندادم با سوابق ثبتنامکردم همین پیام نورو هم با سوابق خیلیا قبولنشدن ... منم دلم میخواد ولی نمیزاره حالا چیزای کوچیکو حل میکنم ولی کیف و مانتو نمیزاره آبروم میره دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
عسل1990 عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2610 من پیام نور خوندم علوم تربیتی فرقی نمیکنه کلاسور یا ..... چون جزوه و .. نمیدن باید کتابو بخونی لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است
melissssa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 9528 منم دلم میخواد ولی نمیزاره حالا چیزای کوچیکو حل میکنم ولی کیف و مانتو نمیزاره آبروم میره باهاش صحبت کن اینهمه کاراشومیکنی بعنوان پدرمادر وظیفه دارن تامینت کنن
melissssa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 9528 من پیام نور خوندم علوم تربیتی فرقی نمیکنه کلاسور یا ..... چون جزوه و .. نمیدن باید کتابو بخونی عزیزم یه سوال شما میدونی برای هر درس منظور هرکتاب چند جلسه کلاس میذارن؟پس دفتر صدبرگ کافیه؟برای برای یادداشت برداری حرفای استاد یا اونم نمیخواد؟
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5844 باهاش صحبت کن اینهمه کاراشومیکنی بعنوان پدرمادر وظیفه دارن تامینت کنن خدا لعنت کنه داداشم پرش کرده اصلا باهام حرف نمیزنهخداکنه از دستشون خلاص بشم دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
melissssa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 9528 خدا لعنت کنه داداشم پرش کرده اصلا باهام حرف نمیزنهخداکنه از دستشون خلاص بشم پس همون داداشت کاراشوکنه حرف نزن باهاش درسته مادره به گردنت حق داره ولی رفتارش درست نیس باید بیشتر قدردان باشه