2777
2789
عنوان

فردا دخترم باید ماکارونی ببره

490 بازدید | 28 پست

سلام فردا جشنواره غذاست ماکارونی باید ببرن ،ظرف خودش پلاستیکیه کوچیکه ،میگم تو یه ظرف بزرگتر درست کنم مثلا دیس،چون تزیین میشه کرد ،حالا موندم چیکار کنم لطفا نظر بدید ممنون

دیس نه. یه ظرف کوچولو براش بزار. هر کسی برا خودش میاره خوب

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دیس پلاستیکی با یکبار مصرف بخر براش درست کن روشم سلفون بکش

غذای گرم رو که نمیشه تو پلاستیک گذاشت

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

میتونی از دیس های شفاف پلاستیکی استفاده کنی که سبک باشه بلند کردنش💚یا یه ظرف در دار متوسط و سبک

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اتفاقا حتما تو ظرف در دار بریز که نریزه.  فکر خوردنش هم باش تو بشقاب یا دیس براش سخته از کناره ها میریزه بیرون 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بدم میاد از این کارایی که مد کردن روز غذا روز تخم مرغ روز کوفت روز زهر مار 

عههههه شدم آشپز یه بچه چه کاریه آخه

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺