2777
2789

عشق معنای واقعی شو از دست داده و شده هوس و تبدیل شده به پول و رابطه جنسی و احترام ها و ارزش ها از بین رفته و کلمه مقدس خواهر و مادر از بین رفته همه تو خیابون به هم فحش خواهر مادر میدن و پول دروردن به جاهای کثیفی کشیده و دنیا هر روز لجن تر و کثافت تر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شده بود فقط نمایش تمیدادن الان با اعتخار نشان میدن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

فقط اونایی معتقدن دنیا داره به سمت کثیف تر شدن میره که هیچی از تاریخ بشری نمیدونن

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

اره اتفاقا داشتم ناله مبکردم تو ناپیک هام

اون سری‌ با یکی ذوست شدم شک کردم بهش فهکیدک متاهله پنهان هم نکرد وقتی بهش گفتم ... 

گفت زنم رابطم باهاش خوب نیس تو بهم برس منم خونه میگبرم برات بمونی توش ماشین میندازم زیر پات و حروم زادگی ازش میبارید فوخش کشش فقط هم سی و یک سالش بود

مابقی هم به برخاطر اینکه رابطه نداشتم رفتن

عشق اولم بعد از چندسال ولم کرد

اون بکی ک بدجور خوشم میمد ازش‌ چندسال بعد فراموش کردن اون عشق اول ... اونم ب خاطر یه زن پایه بیخیال من شد

دیگ دخترا هم نمیش اعتماد کرد دختر میاد سمتم میگه من ل...زم

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨