2777
2789
عنوان

قبول دارید دنیا داره جای کثیفی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لذت های ظاهری و دو ساعته بدرد نمیخورن اونا فقط ظاهرشون خوبه نه باطنشون

باطنو ظاهر خوش میگذره 

و هرچقدرم که شادی باشه غمم هست

ولی کلا در کمال تعجب من این دنیای  کثیفو خیلی بیشتر از زمان قبل دوست دارم   

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
از قدیم کثیف بوده ولی الان دیگه عمق فاجعست

اتفاقا در گذشته بی اخلاقی به مراتب فجیع تر بوده 

در مورد قتل عام ها و شکنجه های وحشتناک جنگها 

به اسارت گرفتن و تجاوز به زنان و بچه ها

برده داری و کنیز داری

قتل عام و کور کردن هندیها توسط نادر 

اتاق های گاز و آزمایش روی کودکان توسط نازی ها 

بمب اتم زدن به ژاپن

و هزاران مورد دیگه 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

دقیقا آخرو زمان شده همه ب گناهاشون افتخار میکنن 

لات بودن و بد دهن بودن براشون کلاس داره 

اذیت کردن دیگران میخره کردن دیگران یکی ک چاقه یکی ک لاغره یکی ک بلنده یکی ک کوتاهه

همه دارن برای چشم هم زندگی میکنن ک فلان کار بکنم لاکچری باشه همه کف کنن فلان جا برم عکسشو بزارم بقیه رو حرص بدم 

چیکار کنم شوهرم اسم مادر خواهرش رو نیاره 

یا چطور قیافم عوض کنم بقیه تو کف بمونن 

زندگیا شده چشم و هم چشمی و زندگی کردن برای دیگران طرف حاضره بچشو نارس از تو شکمش بیرون بکشه برای این ک تاریخ تولدش رند باشه یا با خودش ست باشه 

جهل مردم تبدیل ب مد شده مردم باهاش کلاس میزارن 

بدل میندازن به اسم طلا 

دل شکستن مد شده طرف این ک قاپ شوهر یکی رو بدزده احساس خوشبختی میکنه تو خونه مثل شغال پاسوختس  فقط بیرون از خونه به خودش میرسه 

یا ی دندون سالم تو دهنشون نیست به فکر اینن ک چه پرتزی بکنن ک لباسشون گنده تر بشه به خودشون آسیب میزنن قضاوت میکنن دیگه دل کسی برای کسی نمیسوزه شدیم ی ملت مصرف گرا خونه‌خونهامون پر از لباس و وسایلی که اصلا سال تا سال ازشون استفاده نمیکنیم 

همه چی شده کلک بازی 

جمعیت خیلی خیلی زیادی ب سمت دعا و جادو طلسم رو پیدا کردند د دنبال خوشبختی تو دست دعانویس هستند اونارو خدا ميدونند 

نمیدونم چی بگم خسته شدم اونقدر ک از ارتباط با آدما میترسم از ارتباط با مار افعی دوسر نمی‌ترسم 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
باطنو ظاهر خوش میگذره و هرچقدرم که شادی باشه غمم هستولی کلا در کمال تعجب من این دنیای کثیفو خیلی بی ...

عزیزم منظورم از ظاهر کارهایی که ضررش بیشتر از منفعتشه و دوساعت خوشی به بدبختی یک عمر نمیرزه

عزیزم منظورم از ظاهر کارهایی که ضررش بیشتر از منفعتشه و دوساعت خوشی به بدبختی یک عمر نمیرزه

منضورتون از بدبختی یک عمر نمیفهمم 

تو ممکنه تو اتوبان با سرعت دویست تا بری بهت حال بده اما وقتی تصادف کنی بمیری یا فلج شی یعنی یک عمر ب ...

همچین چیزایی تو زمان قدیمم بوده حالا نوعاش مختلف بوده ربطی به زمان حال و قدیم نداره که 

اره هرروز فساد و زنا بیشترمیشه وغیرت مردا کمتر ویه سری خانما خیانتشون علنی شدع ومرداشون براشون عادی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

دقیقا آخرو زمان شده همه ب گناهاشون افتخار میکنن لات بودن و بد دهن بودن براشون کلاس داره اذیت کردن دی ...

دقیقاتموم حدفاتوخوندم همشون توجامعه بطورچشم گیری روبه فزونیه منم باخیلیاارتباطموقطع  کردم  خیلی تامحل ماخیانت عادی شده حتی نزدیک ترین کسامون جوری ک عادیه ک شوهرش میگه بیابرگرد میگذرم ازت ولی اون میگه نمیام ومیخام ادامه بدم ب کارکثیفم بچهامم نمیخام ولی شوهردیوسش ازرو نمیره واقعاخجالت میکشم بایسریاشون درارتباط باشم هرچند فامیل درجه یکه مجبوری تحملشون کنی کاش فقط امام زمان بیاداین فسادوتباهی این زندگی و ادمای اشتباهو ازبین ببزه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!