2777
2789

سلام من امسال دانشگاه شهرستان قبول شدم از جایی که بابام سخت گیره نرفتم و گفتم میرم آزاد خودمون دانشگاه خوبیه از شهرستانهای دور و نزدیک زیاد میان 

بابام بدش میاد دختر و پسر باهم مختلط باشن همش بهم میگه برو پیام نور تو خونه درس بخون من زیر بار نرفتم گفتم شهر دیگه نرفتم اینو دیگه قبول نمیکنم حالا امروز برام خط و نشون کشیده که اگه ببینم به پسری سلام کنی گروه بزنید با پسرا برا دانشگاه نمیذارم بری ولی اینم بگم خیلی حساسه حتی ازش برمیاد ببرم اونجا بذارم وایسه کلاسم تموم شه یا کسی سلام کنه دعوا به پا کنه من چیکار کنم انقد بد شانسم

الان هر چی گفت بگو چشم 

بذار ثبت نام کنی خرت از پل رد بشه. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی یبار تو پارک ی پسری گف خانوم میای اینور من صندلی دیگه بشینم چنان پسره رو زد که نگو

وات د فاززززز

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

الان گارد نگیر اوکی؟بذا کارت راه بیفته کم کم بره و بیاد دم دانشگاه براش عادی میشه همه چی

جدی میترسم یکی دوتا از خواستگارام دقیقا همون دانشکده هستن که منم هستم امروز من یکی و تا دیدم رومو کردم اونور گفتم الا شهر میشه 

واقعا میگم میترسم برم دانشگاه

داش تو همون انلاینو بخونی بهتره فردا میاد استاد مردتو میزنه که چرا باهات حرف زده😶🤣

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁