2777
2789
عنوان

امروز گوشیمو جا گذاشتم تو بانک

167 بازدید | 12 پست

کارمند بانک واسم برداشته بود رفتم ازش گرفتم

اما نگم از حسم داشتم سکته میکردم بخدا

خیلی فراموشکارم هفته قبل هم تو کتابفروشی موند 

حالا چندبار قراره آدم خوب پیداشه بهم برگردونه

بنظرتون بفرومشمش ی گوشی معمولی بگیرم اگه گم شد هم اینقد حرص نخورم 

هنوز حالم میزون نشده

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا صورت مسئله رو میخوای پاک کنی؟! خب حواستو بیشتر جمع کن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

منم رو تخت قطار جا گذاشته بودم تازه اتاق خودمونم نبود کناریمون میخواستم ببینم ایرپادم تو کیفم هست یا نه اینو گذاشتم رو تخت  اومدم بیرون 

شانس اوردم مامانم رفت همینطوری داخلش برداشته بود 

من اسم رفیقتمو هم یادم میره تو گوشیم گالری شخصی داشتم رمزش و یادم رفته کلیییی عکس دارم داخلش همه شون هم عکساس مورد علاقه م هستن

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

چرا صورت مسئله رو میخوای پاک کنی؟! خب حواستو بیشتر جمع کن

هرکاری میکنم حواسم همیشه پرته 

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
بعدم عزیزم اگه کار با گوشین نداری از کیفت درش نیار من وقتی میرم بیرون اصلا درش نمیارم مگر زنگ بخوره ...

کارتم گم شده بود درش میوردم واسه کارت به کارت

الانم رفته بودم کارتمو بگیرم گوشی رو جا گذاشتم 

اصلا عادتمه همیشه تو دستمه 

اخه میدونی ی بار تو بازار گوشیمو از تو کیفم زدن میگم تو دست باشه بهتره انگار

منم رو تخت قطار جا گذاشته بودم تازه اتاق خودمونم نبود کناریمون میخواستم ببینم ایرپادم تو کیفم هست یا ...

خیلی حس بدیه که دیدی حتی وقتی پیدا هم میشه آدم حالش خوب نمیشه 

چیه گوشیت مگه که غیر معمولیه

۱۳پرو 

گوشی معمولی منظورم در حد ۱۰تومن بگیرم‌گم شد حرص خوردنش کمتره نگفتم این غیرمعمولیه

خیلی حس بدیه که دیدی حتی وقتی پیدا هم میشه آدم حالش خوب نمیشه

وای دیقااا اصن من روانی شده بودم ‌ بعد این قضیه ۱ هفته مسافرت بودیم خب همه اینا هم تو کیف من بود 

ایرپاد 

گوشی خودم 

گوشی مامانم 

با ۲ تا سیم‌کارت همراهم بود 

ببین روانی شده بودم اصن …

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

وای دیقااا اصن من روانی شده بودم ‌ بعد این قضیه ۱ هفته مسافرت بودیم خب همه اینا هم تو کیف من بود ایر ...

ببین من یهو به خودم اومدم دیدم گوشیم نیس اصلا داشتم بیهوش میشدم بخدا 

منم رمزارو‌ یا‌دم میره

ی جا یادداشت کن همیشه

باورت میشه چندبار تا حالا کارت گم کردم دیگه روم نمیشه برم بگیرم

من خیلی حافظم ضعیف شده

امسال ۳۰سالم میشه اما ذهنم ۸۰سالشه