2777
2789
عنوان

اتیسم کودکان خواهشن اگه تجربه دارید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 42 پست

ای بابا یکم به بچه طفلک وقت بدید پسر من ۱سال و ۴ ماهگی راه افتاد ۳ سال و نیم هم شروع کرد حرف زدن اونم خیلی نامفهوم الان ماشالااااا خیلی باهوشه سالم و سلامت هم‌هست 

صبر کنید عجله نکنید

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اصلا حرف نمیزنه؟ازسوم شخص استفاده نمیکنه؟بگه گشنشه ؟دلش کیک میخواد؟توبشا بش بده .درحدجمله هم نم ...

دقیقا دخترم رو توصیف کردی و اینکه تمامش درسته اینارو بچم داره شاید بگن گوارش ضعیف کف پا یا همون عدم تحمل لاکتوز و ..چه ربطی داره ولی این بچه ها گوارششون خیلی درگیره و بیشترشون بیش از حد خرابکاری و قشقرق دارن مثلا من تا ۴ صبح به زور کنترلش کردم خونه رو آتیش نزنه یا اینکه هرچی توپ تو دنیا هست رو خریده و هی خنده های وحشتناک الکی یا گریه الکی دارن که نشانه ی قارچی بودن بدنشون هست باید مواد قندی و شکلات و لبنیات و سرخ کردنی نخورن و بیشتر غذاهای با طبع معتدل و خنک مصرف کنن گرمیجات بدترشون میکنه

تفمه کارت
دقیقا دخترم رو توصیف کردی و اینکه تمامش درسته اینارو بچم داره شاید بگن گوارش ضعیف کف پا یا همون عدم ...

اره آفرین .این پسرما یهو نصف شب درگوششا میگیره جیغای وحشتناک میکشه وچیزایی میخواد ک براش بده مثلا عاشق فست فوده و انواع نوشابه ی مدت ازصبح باید براش چندمدل ویفرمیخریدیم همشم نمیخوردا ولی اینقدر سرشا میکوبه تودیوار وجیغ میکشه مجبوریم من ک مجردموندم و ازبچه دارشدن ترسیدم خیلیم زیادشده اوتیسم .این دنیا واقعا ب دردنمیخوره 

دقیقا دخترم رو توصیف کردی و اینکه تمامش درسته اینارو بچم داره شاید بگن گوارش ضعیف کف پا یا همون عدم ...

تغدیه انتخابی دارن متاسفانه .پسرما خیلیم سلیقش گرونه کباب وجوجه واینام میخواد دستشویی راخردکرده تو ی اتاق میمونه و لباس هم نمیپوشه چون فوری پاره میکنه وابدا نمیشه ازاون اتاق بیاریش بیرون یعنی بعدسن بلوغ ب این شدت شد 

اره آفرین .این پسرما یهو نصف شب درگوششا میگیره جیغای وحشتناک میکشه وچیزایی میخواد ک براش بده مثلا عا ...

ای خدا دقیقا دختر منه اینقدر جیغ میکشه و عربده میزنه و گریه میکنه تا گلوش خون میادو زخم میشه تو خیابون نیرو انتظامی و مردم رد میریزه سرمون اصلا خدا فقط اگاهدچطور میگذره و این بچه ها چه دنیایی دارن اینقدر خستم میخوام بمیرم 

تفمه کارت
ای خدا دقیقا دختر منه اینقدر جیغ میکشه و عربده میزنه و گریه میکنه تا گلوش خون میادو زخم میشه تو خیاب ...

دور ازجون درکت میکنم اینا ک دیگه مابیرون نمیبریم اخرین بار چندسال پیش رفت کوبید توسر ی مرده .همه ک نمیدونن اوتیسم چیه اصلا نمیشه بردشون بیرون مایه مکافاتن فقط توخونه باید باهاشون حبس بشی انگار .من ک بکشتنش بارها فکرکردم اینقدر خستم ازاین دنیا ک حدنداره 

تغدیه انتخابی دارن متاسفانه .پسرما خیلیم سلیقش گرونه کباب وجوجه واینام میخواد دستشویی راخردکرده تو ی ...

اره دقیقا دخترم فقط تنقلات و کباب میخواد و لباس نمیپوشه حموم نمیره ساعتها و حتی یه روز کامل طول میکشه تا برای کاری راضیش کنم که اونم با عربده و گریه هست.ای خدا خودش کمکتون کنه بچه ی شما بزرگه و کنترلش سخت خدا بهتون کمک کنه و خدا ازتون راضی باشه اینطور به فکر بچه ی خواهرتون هستین

تفمه کارت
یعنی اصلا حرف نمیزنه؟ازسوم شخص استفاده نمیکنه؟بگه گشنشه ؟دلش کیک میخواد؟توبشا بش بده .درحدجمله هم نم ...

نه اصلا حرف نمیزنه با اشاره کارشو راه میندازه 

مثلا گرسنه اش باشه دست خواهرمو میگیره میبره در یخچال 

نه اصلا حرف نمیزنه با اشاره کارشو راه میندازه مثلا گرسنه اش باشه دست خواهرمو میگیره میبره در یخچال

اوتیسم علامت زیادی داره 

مثلاً ارتباط برقرار نمیکنن، مخصوصاً ارتباط چشمی، نگاهت نمیکنه، دور خودشون خیلی میچرخن ، ب یک کار تکراری کلید میکنن و دست ازش برنمیدارن لامسه شون ضعیف و...

من برادرزاده اوتیسم شدید داره این علائم رو داره بقیه شو دیگه دقت نکردم ببینم چی داره نداره و اینکه میبرم پیش دکتر محمود رضا اشرفی ، زن داداشم که میگه دکتر خیلی خوبه از در وارد میشی تشخیص میده بیماری چیه 

دخترم داره

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨