کار درمانی و گفتار درمانی عزیزم. تنها راهش همین. بهبودی حاصل میشه ان شالله
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دور ازجون درکت میکنم اینا ک دیگه مابیرون نمیبریم اخرین بار چندسال پیش رفت کوبید توسر ی مرده .همه ک ن ...
حق میدم بهتون عزیزم به خدا اینقدر چالش رفتاری دارن هرلحظه در حال انفجارن اطرافیان هم زخم میزنن.انشالله خدا نگهدارتون باشه کمکتون کنه ای خدا خودت کمک کن
پسرم دیر راه افتاد دیرم زبون باز کرد.خداروشکر سالم و سلامته الان ۱۱ سالشه باهوش و آرومم هست.
خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
پسر من خیلی زیاد گریه میکرد تا ۹ و نیم ماه فقط روی زمین مینشست بعد بلند شد راه رفت،،،خیلی دیر به حرف اومد حرف زدنش هم درست درمون نبود ،،،الانم که ۸ سالشه درست نمیتونه منظورشو برسونه،،،دکتر بردم تشخیص بیش فعالی دادند ولی خدا رو شکر از نظر درسی مشکلی نداره
همونطور که دوستمون هم گفت. هرگونه صفحه الکترونیک باید قطع بشه تلویزیون خونه کلا خاموش. گوشی و تبلت و حتی موسیقی .. بطور صدرصدی قطع. پیج دکتر ولا موسوی رو دنبال کنید