2777
2789

مثلا تو دوست و همکلاسی و ارتباط چقدر براتون مهمه اینکه مثلا طرف چادری باشه یا همون روسری هم نداشته باشه یا اینکه خوشگل باشه معمولی باشه آرایش داشته باشه یا ن . چقدر این چیزا براتون مهمه خصوصا تو دانشگاه و محیط کار و اینا . (قصد خاصی ندارم می‌خوام کلی بدونم نظراتتون رو)

باید ۱۰ درصد حساب کنی

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصد خاصی نداری🧑‍🦯

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

اگه خیلی خوشگل باشه باهاش ارتباط نمیگیرم چون حسودم دوست ندارم با خوشگلتر از خودم بگردم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

برام مهمه ظاهرش مرتب باشه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

برای دوستی حقیقتا خیلی برام مهم نیست 

دوستام هم همه جور پوششی دارن ولی از افراط متنفرم چه در حجاب چه در بی حجابی چون از جلب توجه بدم می یاد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

ببین اصلا به اینایی که میگن ظاهر مهم نیست اخلاقش خوب باشه توجه نکن همون قدر که اخلاق و خانواده و سطح مالی و شغل مهم هستن ظاهر هم مهمه شما باید وقتی با شریک زندگیت جایی میری اعتماد به نفست بالا تر بره نه این که صرفا بخاطر چهره خجالت زده بشی یا بخاطر این طرف همه جوانب به نحوی مهم هستن

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

خوب حجاب داشتن و نداشتن بخشی از موارد تفاهم رو تشکیل میده. من قبلا برام مهم نبود. ولی دوست خیلی قدیمیم حرفی زد که فهمیدم اون روی اعتقادش به اشتباه بودن حجاب بیشتر از اعتقاد من به حجاب تعصب داره. از اون موقع توی روابطم محتاط تر شدم.