2777
2789

سلام بچه ها 

امروز فهمیدم عشق سابقیم رفته خواستگاری از صبح دارم گریه میکنم 

خانواده ها مخالف بودن و کلی تفاوت داشتیم 

فکر میکردم ازدواج نکنه و اگه عشقش واقعی باشه به پا بمونه 

ولی از وقتی فهمیدم شوکه شدم 

تو رو خدا بگید چیکار کنم اروم بشم خدا سر دشمن آدم هم نیاره عین جون کندن میمونه 

انگار داری جون میدی قلبت تیکه تیگه میشه 

من هیچ کس رو نتونستم ب جاش بیارم پسرم چطور مینونن انقدر منطقی باشن و منطقب عمل کنن 

تو رو خدا بگید چیکار کنم ؟

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 

برای هر مشکلی که دارید و

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هر مشکلی که دارید وبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱ ...

هزار تا راه امتحان کردم، نمیشه که نمیشه.

نمیدونم چرا باید همچین رنج طاقت فرسایی رو تجربه کنم...

منم دیروز و دیشب کلا با گریه گذشت.اونی که دوسش داشتم و جریانشو تو تاپیک قبلی گفتم، دیروز با یه دختر ...

درکتون میکنم چقدر زجر آور 

چیکار کنیم کمی اروم بشیم 

من انقدر گریه کردم چشمهام باز نمیشه 

قلبم درد میکنه

اینو امتحان کن حتما

کاش دل آدم آروم بشه 

دور از جون عین مرگ عزیز میمونه 

ب نطرتون چقدر طول میکشه فراموش کنم ؟

دارم میسوزم به معنای واقعی 

خدا برای هیچکسی نیاره مرگ تدریجیه🩶

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خدا برای هیچکسی نیاره مرگ تدریجیه🩶

دارم میمیرم 

تو رو خدا بگید چیکار کنم 

عین جون دادن میمونع 

برم التماسش کنم ازدواج نگنه ؟ نمیشه 

خدایا کمکم کن 

گریه کنانقدر که دیگه بی حس بشی

از صبح تا همین الان گریه کردم .

خدایا اگه قراره کسی به کسی نرسه چرا محبتش رو تو دلش میندازی ؟ 

پسرها چطور انقدر منطقی هستن ؟ چطور میتونن بگذرن و ازدواج کنن 

درکتون میکنم چقدر زجر آور چیکار کنیم کمی اروم بشیم من انقدر گریه کردم چشمهام باز نمیشه قلبم درد میکن ...

منم همینطور، حتی الانم بیدارم، با اینکه چند ساعت دیگم باید برم دانشگاه. دیگه حتی یه لبخند کوچیکم رو لبام نمیاد. من یه مدت نمی‌دیدمش خیلی حالم خوب بود. بهترین راهش اینه که نبینیش...‌ اگه ببینیش فقط زجره، احساس می‌کنی بدبخت ترین آدم عالمی چون که این فرد مال تو نیس...  من مجبورم ببینمش، از کنارش بگذرم، تلفنی حرف زدن با عشقش رو بشنوم و رد شم. احساس می‌کنم حتی استخونامم خرد می‌شه.

تو اگه راهی داری که نبینیش حتما این لطف رو به خودت بکن...

کاش دل آدم آروم بشه دور از جون عین مرگ عزیز میمونه ب نطرتون چقدر طول میکشه فراموش کنم ؟دارم میسوزم ب ...

میفهمم چی میگی

این ختم رو انجام بده انشالله اگر قسمتت هست و مایه آرامش روحت هست بیاد جلو دوباره

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

دارم میمیرم تو رو خدا بگید چیکار کنم عین جون دادن میمونع برم التماسش کنم ازدواج نگنه ؟ نمیشه خدایا ک ...

خدانکنه چرا جدا شدین 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇