2777
2789
عنوان

عین جون دادن میمونه قلبم داره از جا کنده میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 44 پست
منم همینطور، حتی الانم بیدارم، با اینکه چند ساعت دیگم باید برم دانشگاه. دیگه حتی یه لبخند کوچیکم رو ...

نمیتونی یک راهی پیدا کنی که نبینیش ؟اینجوری ک هر لحظه میمیری بمیرم برای دلت

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از صبح تا همین الان گریه کردم .خدایا اگه قراره کسی به کسی نرسه چرا محبتش رو تو دلش میندازی ؟ پسرها چ ...

برو دستوصورتت بشور یک لیوان اب بخور دوباره گریه کن اروم تر میشی گلم 

سخته💔💔

وای خیلی سخته خیلیییی خیلی زیاد...ولی وقتی اون منطقی بوده و ب زندگیش ادامه داده توئم سعی کن به زندگی برگردی...خب نشده دیگه...شما قبل تر وقتی خانوتده ها مخالفت کردن جوابتو گرفتی و میدونستی بهش نمیرسی حالا چه اون ازدواج کنه چه نکنه...اون عقلو به احساس ترجیح داده شمام سعی کن عین خودش برخورد کنی...خودتو به کارای دیگه مشغول کن...اخرش ذهنت پیش اونه میدونم ولی کم کم بهتر میشی

خب دوست عزیز سخته ولی خب کار منطقی را کرده و تو هم اگه عشقت واقعیه براش دعا کن خوشبخت بشه.بلاخره بای ...

آره براش خوشبختی میخوام بدش رو نمیخوام الهی خوشبخت بشه 

ولی درد میکشم زجر میکشم 

عزیزم یعنی نمیشه ماها خوب بشیم💔من جدی جدی دارم از بین می‌رم، دارم آب میشم🖤

درست میشه فدات شم خدا خیلی بزرگه هیچوقت ناامید نشو ببین من اندازه همه دنیا درد دارم ولی بازم میگم خدایا معجزه کن 🥹

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
پدرم موافق نبودن خیلی تفاوت داشتیم ولی میخواستمش

یعنی نمیتونست صبر کنه بیشتر 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
آره براش خوشبختی میخوام بدش رو نمیخوام الهی خوشبخت بشه ولی درد میکشم زجر میکشم

تو زجرمیکشی جرا به پات ننشسته اما اگه فکر کنی که خوشلخت بشه و خوشحالیش را بخای دیگه زجر نمیکشی خودت هم به زندگیت سامان بده.ما دخترا احساسی هستیم .

برو دستوصورتت بشور یک لیوان اب بخور دوباره گریه کن اروم تر میشی گلم سخته💔💔

خیلی سخته خیلی 

تصور میکنم آتیش میگیرم 

خدایا این بلا رو سر دشمنمم نیار 

خیلی سخته خیلی تصور میکنم آتیش میگیرم خدایا این بلا رو سر دشمنمم نیار

زیارت عاشورا و دعای معراج بخون معجزه میکنه 

وای خیلی سخته خیلیییی خیلی زیاد...ولی وقتی اون منطقی بوده و ب زندگیش ادامه داده توئم سعی کن به زندگی ...

وقتی عقل رو به احساسش ترجیح داده یعنی اونقدر عاشقم نبوده درسته ؟