2777
2789
عنوان

عین جون دادن میمونه قلبم داره از جا کنده میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یک جوری از اون دانشگاه بره ‌.چقدر سخته برات

این ترم، ترم آخرشه. ولی... دوس دخترش ترم پایینیه، بعد از اتمام تحصیلات خودش، واسه رسوندن اون دختر بازم میاد🖤

تنها راهش اینه که من برم. که یک سال دیگه درسم تموم میشه.

وقتی عقل رو به احساسش ترجیح داده یعنی اونقدر عاشقم نبوده درسته ؟

اونو فقط خودش و خدا میدونن...الان این فرقی برات نداره چه دوستت داشته چه نداشته مسیر زندگیشو داره سعی میکنه میدا کنه پس توئم نشین و غصه بخور...گریه کن تا خالی شی ولی زندگیتو بخاطرش متوقف نکن

اونو فقط خودش و خدا میدونن...الان این فرقی برات نداره چه دوستت داشته چه نداشته مسیر زندگیشو داره سعی ...

اره منطقی رفتار کرد 

من اصلا نمیتونم از جام بلند بشم چطوری مسیر زندگیم رو متوقف نکنم 😭

برام دعا کنید خیلی حالم بده .نمیدونم چ گناهی کردم این زجر رو می‌کشم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 
منم سه شب وروزه نه خواب دارم نه خوراک تاپیکامم هست

یک قسمت از تاپیکت رو خوندم 

ناراحت نباش که غرورت شکسته تو کاری کردی که خودت آروم بشی اون مهم نیست چه فکری کنه 

مهم اینکه با این کار خودت رو آروم کردی 

یک قسمت از تاپیکت رو خوندم ناراحت نباش که غرورت شکسته تو کاری کردی که خودت آروم بشی اون مهم نیست چه ...

خیلی بد دلم شکست ببین تو حداقل به این فکر کن اومده خاستگاریت خانواده ت جوابش کردن.

بعد من فامیله چند وقت دیگه باید هر روز خودش ودختره رو ببینم رفته به دختره هم گفته این التماسم کرده باهاش بمونم

خیلی بد دلم شکست ببین تو حداقل به این فکر کن اومده خاستگاریت خانواده ت جوابش کردن.بعد من فامیله چند ...

ب دختره بگو دروغ میگه من نخواستمش

درکت میکنم 

تموم پیامام نشونش داده فکر نمیکردم اینقدر بیشعور باشه خوابم میبرع چشام گرم میشه همه پیاما میاد جلو چ ...

دیگه کاری شده انقدر خودت رو اذیت نکن 

ولی کارش خیلی بد بوده به بدیهاش فکر کن

صبر نکرد دیگه میگفت باید خودمو نجات بدم

این تلخه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇