2777
2789

دوستان بزارید براتون تا آخرش بگم 

من یه دختر عمو دارم از بچگی باهم بزرگ شدیم خیلی صمیمی هستیم باهم مدرسه میرفتیم کلاس میرفتیم همه جا … 

کلاسای هشتم نهم  که بودیم عموم کارش انتقال پیدا کرد کرج و ما از هم دور شدیم 

دهم بودم عموم اینا برگشتن دوباره پیشمون دختر عموم از همون بچگی ناز بود میکفتن این بزرگ شه خوشگل میشه 

طولانیش نکنم  وقتی دختر عموم برگشت تو این دوسال که ما همو ندیده بودیم 

وقتی برگشت انقدر خوشگل شده بود من کلا تعجب کرده بودم تو این دوسال چقدر تغییر کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبببب

لابد کل پسرای فامیل و دوست و آشنا واسش خودکشی میکنن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

از همون روزهای اول دبیرستانمون دخترا بهش میکفتن تو چقدر نازی خوشبحالت خیلی خوشگلی ووو

من مثل خواهرم دوسش دارم و بگم اگر ذره ای حسودیم می‌شد بهش اصلا 

خیلی خوش اخلاق و خوبه و هیچ وقت خوشگلیشو تو چشم نکرده   

ما باهم که میرفتیم بیرون پسرا میومدن سمتش نمی‌دونم شماره میدادن مردم تعریف میکردن به ایناش کاری ندارم اوکی 

من دختر عموم خواستگار زیاد داره ولی خونواده موافق نبودن  

الان چند روز پیش تو 

چند روز پیش تو یکی از مهمونی های خانوادگی بودیم 

زن عموم اومد گفت  ما با ازدواج (اسم دخترشو گفت ) با آقا …. موافقت کردیم 

خواستگار دختر عموم یه دکتر عمومی هستش حالا زن عموم هی میگه هی میگه انگار ما تا حالا دکتر ندیدیم 

این به کنار من خیلیم خوشحال شدم واسه ازدواجش 

بعد زن عموم برگشت گفت ( اسم من و دخترش ) این و این که از بچگی باهم بودن کپی هم بودن 

تو بچگی قیافمون شبیه بود )

ولی انگار بختشون یکی نشد 

اینا رو همه با حالت خنده و شوخی گفت ولی شما بودید بهتون برنمیخورد ؟؟ 

دخترت داره عروس میشه مبارکش چیکار من داری؟!

عمم کنارش نشسته بود بهش میگفت نگو‌ زشته 

من خیلی دلم شکست 

شبش نشستم گریه کردم که چرا خب 

معلوم نیست دخترش کجا بوده بعد دو سال با یه قیافه جدید برمیگرده خب به من چه 

پسرا ازش خوششون میاد خب به من چه 

خواستگار دکتر داره خب به من چه 

😭😭💔

دلم شکست که اگر من خوشگل تر بودم جرعت داشت چیزی بگه؟ 

اگه من الان زن به جراح مغز بودم جرعت داشت همچین حرفیو بزنه ؟ 

من قلبم شکست بخاطر قیافم :)💔

خيلي تو دلم موند کاش جوابشو میدادم 

کاش میتونستم الان یکاری کنم پشیمون شه 

💔💔

عمم کنارش نشسته بود بهش میگفت نگو‌ زشته من خیلی دلم شکست شبش نشستم گریه کردم که چرا خب معلوم نیست دخ ...

هعیییییییی..چقد حس مزخرفیه من حالم بده واقعا از اینکه شغل ی نفرو میکنن تو چشم من ..خیلی اذیتم خیلی ..

بدترین حس دنیاست اونا باهات کاری میکنن از کسی ک باهاش خوبی متنفر شی ..ازش بدت بیاد ..من الان ار اون شخص متنفرم خیلی زیاذ ....تو هم میدونم خیلی ناراحتی خیلی اذیتی میدونم من این دردو کشیدم ..من انگیزه گرفتم ازشون ..میخوای چیکار کنی تو ؟چون نسبت بهش حساس میشی فقط مقایسه نکن واقغا بده من دارم میگذرونم 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
دلم شکست که اگر من خوشگل تر بودم جرعت داشت چیزی بگه؟ اگه من الان زن به جراح مغز بودم جرعت داشت همچین ...

حق داری بخدا حق داری..برا اروم کردن خودت هیچ دلیلی پیذا نمیکنی سخته ولی با خودت همش تکرار کن من با هیچکسی کاری ندارم و برام مهم نیستن ‌...اینو اینقذررررر تکرار کن ک واقعا برات مهم نباشن 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
هعیییییییی..چقد حس مزخرفیه من حالم بده واقعا از اینکه شغل ی نفرو میکنن تو چشم من ..خیلی اذیتم خیلی . ...

عزیزم من الان میتونم درک کنم 

امیدوارم یه شغل بهتر پیدا کنی 

نمی‌دونم وقتی کنار دختر عمومم دیگهحس ناکافی بودن می‌کنم 

کاش برنمیگشتن